Aktuelno

Slavni glumac o bivšoj ženi: "Voleću je do kraja života"

Španski filmski glumac Antonio Banderas imao je veoma dirljive reči za svoju bivšu suprugu Melani Grifit.

Utorak, 24.04.2018.

12:44

Izvor: B92

Slavni glumac o bivšoj ženi:
Foto: Getty

Podeli:

Zvezda filma "Maska Zoroa", 57-godišnji glumac Antoni Banderas je u razgovoru za magazin "Pipl" otkrio da ima veoma blizak odnos sa svojom bivšom ženom, takođe glumicom, Melani Grifit.

"Čak i ako smo razvedeni, ona je moja porodica i voleću je do kraja života. Mi smo u kontaktu sve ove godine i uspeli smo na veoma elegantan način da se razdvojimo."

Banderas je takođe rekao da na njihov odnos i te kako utiču deca.

"Naša deca uživaju u lepim odnosima i to je veoma važno za mene i Melani. Deca su nam glavni prioritet,"

Melani i Antonio su se razveli u decembru 2015. godine, nakon skoro dve decenije dugog braka. Od tada, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima, čestitaju jedno drugom rođendane i često provode vreme sa svojom 21-godišnjom ćerkom Stelom Banderas.

Prošle nedelje bivši supružnici su se ponovo okupili na proslavi Stelinog 21. rođendana, a ovaj momenat su zabeležili kamerom, a potom fotografju objavili na Instagram.

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Prošle godine Melani je u jednom intervjuu govorila kako se oseća nakon razvoda, kao i koliko se njen život promenio.

Trenutno opažam stvari oko sebe. Interesantno je. Moja deca su dobro i oni su predivni ljudi. Ja sama singl, usamljena i zbunjena – ali u isto vreme, totalno znatiželjna. Kao da moram sebe da iskoračim dalje.

Pored Stele, Melani Grifit iz braka sa glumcem Stivenom Bauerom ima 32-godišnjeg sina Aleksandra, a iz braka sa Donom Džonsonom ćerku Dakotu.

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.