Aktuelno

Zvezda otkrila: "Slikam se gola da bih pobedila mračne misli"

Pratioci muzičke zvezde, reperke Igi Azejlije, znaju da ona slika više svoje telo nego portrete, a na njenom nalogu na Instagramu dosta je zastupljena golotinja. Naravno, obožavaoci joj ne zameraju, često je časte komplimentima, ali ona je odlučila da odgovori onima koji je kritikuju. Pa, dobro da li su ovo opravdani razlozi zašto se slika sve češće bez odeće na sebi?

Četvrtak, 21.06.2018.

08:57

Izvor: B92

Zvezda otkrila:
Foto: Getty

Podeli:

Njene objave spadaju u one "sa ukusom", često su na granici provokacije i vulgarnosti, a reperka kaže da su joj ovakve objave potrebne.

"Nekada nemam punu kontrolu nad svojom muzičkom karijerom. Kažite šta hoćete o mojim golim slikama na društvenim mrežama, ali one mi pomažu da nekada pomerim fokus i usmerim svoju pažnju. Te slike su nešto drugo, kreativno na šta se koncentrišem, pomažu mi kad nekada zapadnem u bedak i da budem pozitivna", napisala je Igi na svom nalogu na Tviteru.

Pevačica kaže da je nekima to možda smešno, ali je ponovila da joj "golotinja" daje utisak kontrole nad karijerom, životom...

"Nije lako kada ste neko ko se fundamentalno bori sa anksioznošću i depresijom. Trudim se i radim sve da mi bude dobro. Meni ovo pomaže, ne garantujem da bi i drugima bilo lakše", napisala je dvadesetosmogodišnja pevačica.

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.