Aktuelno

"To je jezivo": Naša teniserka na meti kritika zbog najnovije fotografije

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom Instagram profilu svoju fotografiju sa suprugom, a njeni verni pratioci primetili su jednu stvar zbog koje su joj uputili gomilu kritika.

Četvrtak, 20.09.2018.

13:05

Izvor: B92

Foto: Cover images

Podeli:

Osim u sportu, Ana Ivanović stekla je odličnu reputaciju i u svetu mode te je zbog svoje neobične lepote uradila niz modnih kampanja i reklamirala je neke od najpoznatijih svetskih modnih kuća.

Supruga Bastijana Švajnštajnera je ujedno svrstana u red najlepših žena sveta, koje se ističu prirodnim lepotom, lepim držanjem i manirima.

Ipak, iako je redovno dobijala pregršt komplimenata na račun svog izgleda Ana je poslednjom fotografijom zabrinula svoje obožavatelje.

Nekadašnja teniserka je objavila sliku sa svojim suprugom, a kako je obukla kratku suknju mnogi su primetili da je dosta oslabila.

"Ana, jezivo si smršala, jedi nešto", "Nabaci neki kilogram", "Preterano si mršava", pisali su joj korisnici Instagrama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.