Aktuelno

Sve žene Leonarda Dikaprija: Nijedna nije imala više od 25 godina

Leonardo Dikaprio jedan je od najpoželjnijih holivudskih neženja. Otkad se pojavio na sceni početkom devedesetih, slavni glumac zabavlja javnost svojim ljubavnim životom.

Utorak, 19.03.2019.

10:03

Izvor: B92

Sve žene Leonarda Dikaprija: Nijedna nije imala više od 25 godina
foto: Getty

Podeli:

Posebno je slab na plavuše i manekenke, ali na njegovom spisku žena s kojima je bio našle su se i glumice i pevačice. A jedan korisnik Redita napravio je graf iz kojeg je vidljivo da Leo ne izlazi s devojkama starijim od 25. I dok 1999. godine, kad je on sam imao 25, to nije bilo nimalo čudno, jer su bili vršnjaci, danas razlika od 23 godine između njega i aktualne mu devojke ipak malo zabrinjava.

Žizel Bundšen

Kad je Leonardo imao 24 godine, započeo je vezu s Žizel Bundšen kojoj je tad bilo 18 godina. U vezi s njom glumac je izdržao pet godina.

Brazilska manekenka tek je nedavno, 14 godina nakon prekida, otkrila zašto su raskinuli.

„Odlučila sam da ne želim više da se uništavam cigaretama, alkoholom i da se opterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram. Jesam li u toj želi za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju se nažalost pokazalo da jesam“, rekla je Žizel.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Bar Refaeli

Nakon raskida sa Žizel, Leo je na jednoj zabavi upoznao izraelsku manekenku Bar Rafaeli. Ona je tada imala 20 godina, a pre nego što je napunila 25, raskinuli su.

Razlog je navodno bio taj što su se udaljili, a postojala je i priča da su prijatelji i porodica na Lea vršili pritisak da se skrasi.

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Blejk Lajvli

No, Dikaprio nije dugo tugovao za Bar.

Upoznao je glumicu Blejk Lajvli, koja je tada imala 23 godine. Bila je to vrlo kratka romansa – raskinuli su nakon samo pet meseci.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Erin Heterton

Nakon Blejk, Leo je opet ‘bacio oko’ na manekenku. Radi se o Viktorijinoj anđelici Erin Heterton, koja je tada imala 22 godine.

Ni ta veza nije dugo potrajala – raskinuli su nakon svega 11 meseci.

Toni Garn

Toni Garn takođe je Viktorijin anđeo, koja je s Leom počela vezu kad joj je bilo 20 godina, a njemu 38. Bili su zajedno godinu i po.

Keli Rorbah

Keli Rorbah je jedina devojka koja je s Leonardom počela vezu naj granici od 25 godina.

No, kad se uzme u obzir da je on tada imao 40, razlika je velika. Međutim, i ta veza potrajala je svega šest meseci.

some good ol’ fashion fun @vanityfair

A post shared by @ kellyrohrbach on

Nina Adgal

Nakon Keli, Leonardo je počeo vezu s danskom manekenkom Ninom Adgal. Iako su mnogi mislili da bi se upravo s njom tada 42-godišnji glumac mogao skrasiti, kad je Nina napunila 25, ostavio ju je.

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Kamila Morone

I tu dolazimo do Leove sadašnje devojke, glumice Kamile Morone. Glumica i manekenka od Leonarda je mlađa čak 23 godine, dok je on, ipak, dve godine stariji od njene majke Lusile Sole.

I dok su mnogi mislili da je u pitanju još jedna u nizu Leovih kratkotrajnih avantura, par je još srećno zaljubljen.

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.