Aktuelno

Eva Longorija bez šminke: Baš kao svaka normalna žena

Prelepa 45-godišnja glumica Eva Longorija dokaz je samo da nije sve Holivud i da su crveni tepisi i društvene mreže jedno, a stvaran život nešto sasvim drugo

Petak, 12.03.2021.

12:43

Izvor: B92

Eva Longorija bez šminke: Baš kao svaka normalna žena
Foto: profimedia

Podeli:

Najpoznatija je po ulozi Gabrijele Solis u seriji "Očajne domaćice" koja se emitovala od 2004. do 2012. godine. Za ovu ulogu dobila je i Zlatni globus, i bila nominovana za nekoliko prestižnih nagrada.

I dalje je zaštitno lice više kozmetičkih i modnih brendova, ali, kada se svetla ugase, Eva Longorija samo je jedna obična žena sa lepim licem, daleko od savršenstva sa fotografija.

Foto:Profimedia

Da, i ona ima bore, da, i ona ipak nema savršen ten. Da, i ona skupi kosu u neuglednu punđu i nije savršena.

Sa Tonijem Parkerom, NBA zvezdom, verila se 2006. godine, naredne su se venčali, ali posle samo tri godine braka ona je podnela zahtev za razvod. Kako je sama rekla prijateljima, u njegovom telefonu pronašla je više stotina poruka koju je košarkaš razmenjivao sa ženama, a posle razvoda poistovetila je samu sebe sa serijom koja ju je proslavila.

"Da, i ja sam postala očajna domaćica", rekla je Longorija.

I bez obzira što se 2016. godine udala za vrlo bogatog biznismena, sa kojim je i dobila prvo dete, kada ide u prodavnicu, ide kao i sve mi. U trenerci, bez šminke, opuštena.

Verovatno je zato i vole ljudi širom sveta, i žene, i normalni muškarci koji znaju da u stvarnom životu ne postoji "žena sa instagrama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.