Zvezda "Bitke za skladište" napao bivšu suprugu u kafiću

Zajedno su bili dvadeset godina, obogatili su se tako što su kupovali stare stvari iz napuštenih skladišta i prodavali ih u svojim prodavnicama.

Životi poznatih | superžena |, TMZ |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedavnim prekidom iznenadili su obožavaoce, a svoju zaradu su podelili. Kako sada stvari stoje, milione će potrošiti na advokate.

Džerod Šulc (43) kojeg možemo da gledamo u dokumentarnom rijalitiju "Bitka za skladište" optužen je za fizičko nasilje nad bivšom partnerkom Brendi Pasante (41).

Džerod se trenutno priprema za suđenje, tvrdi kako ni u jednom trenutku nije bio grub prema svojoj bivšoj, te želi da se ceo slučaj odbaci.

Njegov advokat rekao je za TMZ da Džerod poriče da je gurnuo ili imao bilo kakav kontakt s Brendi, suprotno onome što tvrde tužioci, i ne planira da prihvati bilo kakav sporazum o priznanju krivice ukoliko to ne rezultira potpunim odbacivanjem optužbi.

S druge strane, Brendi i tužilac tvrde da ju je Džerod dva puta gurnuo tokom žestoke svađe u kafiću.

Bivši par proslavio se učestvovanjem u emisiji. Kupovali su stvari koje su drugi odbacili (nisu plaćali mesečni iznos za skladište) te su tako postali milioneri. U tim skladištima, inače, u Americi se obično čuvaju stari nameštaj, garderoba, sve ono što ne želite više u svojoj kući, a želite da sačuvate (bakin nameštaj i sl).

Kad se saberu honorari iz emisija s prometom u prodavnicama, njih dvoje su, pojedinačno, prihodovali po dva miliona dolara.

Nakon dvadeset godina zajedno, u 13. sezoni emisije iznenadili su gledaoce svojim prekidom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 66 sledeca idi na stranu