Aktuelno

Kako izgleda zvezda serije "Čuvari plaže", koja je zbog uloge doživela brojne neprijatnosti FOTO

Američka glumica Aleksandra Paul (58) bila je veoma popularna tokom devedesetih kada je igrala Stefani Holden u seriji "Čuvari plaže".

Petak, 20.08.2021.

09:01

Izvor: B92

Kako izgleda zvezda serije
Foto: Profimedia

Podeli:

Američka glumica Aleksandra Paul (58) bila je veoma popularna tokom devedesetih kada je igrala Stefani Holden u seriji "Čuvari plaže".

Karijeru je započela kao manekenka u Njujorku, a 1983. godine je dobila i prvu filmsku ulogu nakon što se preselila u Los Anđeles. Pojavila u preko 100 serija i filmova među kojima su "Christine", "Millions", "Sunset Grill", "Death Train" i drugi.

Uloga u "Čuvarima plaže" joj je donela slavu širom sveta, ali i brojne probleme. Naime, 2011. godine žena po imenu Nikol Albret "upala" na njeno imanje i to je bio početak dugogodišnjeg maltretiranja i uhođenja, prenosio je portal TMZ.

Foto: Profimedia

U više navrata se obraćala policiji, a desetogodišnje maltretiranje je kuluminiralo kada je Nikol udarila autom Aleksandrinog muža. Sud je presudio i doneo odluku da se Nikol ne sme Aleksandri i njenom suprugu Ijanu približi na manje od 100 metara. Glumica smatra da je Nikol "opsednuta njom zbog serije "Čuvari plaže", koja je u Nemačkoj bila veliki hit, a odakle Nikol i potiče", piše Dejli mejl.

Glumica je iznela tvrdnje da je Nikol slala preteće mailove njenom mužu, pokazivajući otvorenu mržnji prema njemu i smatra da Nikol misli da je Ijan taj koji ih razdvaja da budu zajedno.

Podsetimo, osim glumom, Aleksandra se redovno bavi i sportom, a poznata je po takmičenju u trčanju i plivanju. Udata je za Ijana Murija, par nema dece, a nekoliko puta su pričali o tome i otkrili da je to njihova zejdnička odluka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.