Aktuelno

Egzotična manekenka sa misijom: Svako treba da bude svoj FOTO

Manekenka, glumica i fitnes influenserka Daniela Salvi (22), smatra da su joj organizacija i doslednost obezbedili velike poslovne poduhvate i da su socijalne mreže veoma bitne za razvoj karijere.

Subota, 18.09.2021.

12:10

Izvor: B92

Egzotična manekenka sa misijom: Svako treba da bude svoj FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Misija joj je da motiviše ljude širom sveta da budu najbolja verzija sebe:

"Želim da budem ta osoba koja će vam reći da ste savršeni baš takvi, kakvi jeste. Osećam da u današnje vreme postoji preveliki pritisak kako bi trebalo da izgledamo. Odbijam da živim po tim standardima lepote. Mislim da svako treba da bude svoj! Po mom mišljenju, u individualnosti je lepota", rekla je jednom prilikom.

Takođe, ova harizmatična devojka sarađivala je sa brendovima kao što su "Revolve", "Bebe", "Vital Proteins". Radila je na seriji "The Adjustor", ali ipak mnoge poslove je dobila preko Instagrama. O tome kaže:

"Organizacija i doslednost su moje tajno oružje. Uvek se trudim da unapred sve zakažem objave na Instagramu, tako da se nikada ne osećam kao da zaostajem. Što je najvažnije, dajem sve od sebe da lično odgovorim i lajkujem sve svoje komentare i poruke. Mislim da je važno imati istinsku vezu sa svojim praticima", kazala je.

Mesto njenog prebivališta je Njujork, inspiraciju za svoj rad pronalazi u okruženju: "Kao glumica inspirisana sam sa ljudima i njihovim ponašanjem, a kao kreator sadržaja, inspiraciju pronalazim iz mog života. Kada me angažuje neki brend da reklamiram njihov proizvod uvek pokušavam da taj proizvod stavim u kontektst mog svakodnevnog života", pričala je za "Maksim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.