Aktuelno

Umesto svadbe, kraj: Dileta Leota i Džan Jaman nisu više zajedno

Italijanski mediji ne prestaju da pišu o raskidu "najlepšeg para šou-biznisa".

Sreda, 22.09.2021.

14:13

Izvor: B92

Umesto svadbe, kraj: Dileta Leota i Džan Jaman nisu više zajedno
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako zvaničnih potvrda nema, mediji u Italiji prenose da su sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman raskinuli.

Važili su za "najlepši par šou-biznisa" i navodno je letos Džan zaprosio Diletu. Ona mu nije odgovorila sa "Da", već mu je rekla "Razmisliću", piše "Dandolo".

Podsetimo, Dileta i Džan su letos krstarili Mediteranom, bili su i u Turskoj i tom prilikom novinarka je upoznala njegovu porodicu.

Posle odmora, izgleda da su odnosi među njima zahladneli, a u Italiji su mnogi već bili sumnjičavi zašto što je Dileta trideseti rođendan slavila bez njega, a nisu se zajedno pojavili ni na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, kako su mnogi očekivali.

Poslednja zajednička fotografija je i kod Dilete i kod Džana iz jula, a u emisiji "Buoni o Cattivi" novinarka je otkrila da joj teško pada velika pažnja javnosti: "Hoće da me masakriraju, demorališu, oduzmu energiju. Zanimaju ih uzaludne stvari, koje nisu relevantne, jer su moja stvar", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.