Aktuelno

Estetskim operacijama do izgleda Diznijevog lika: "Često me bole leđa zbog težine grudi" FOTO

Alegra Kol (52) iz Amerike priznala je da je oduvek bila zaljubljena u estetske operacije, te da želi da ima telo kao animirani lik Džesika Rebit.

Nedelja, 19.12.2021.

10:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Prema njenim rečima, ona se podvrgla velikom broju plastičnih operacija, kako bi imala figuru poznatog Diznijevog lika. U grudi je više puta ubrizgavala silikon kako bi dostigla veliki obim.

Alegra je, takođe, bila i na liposukciji, uvećavala je zadnjicu, ubrizgavala filere u usne i zatezala lice botoksom. Ipak, njena transformacija još uvek nije gotova, jer u narednih nekoliko meseci planira još operacija.

Naime, u januaru sledeće godine, Alegra planira da po šesti put ide na uvećanje zadnjice.

Ova žena je u jednom intervjuu za strane medije otkrila da njene grudi nakon plastičnih operacija teže kao jedna automobilska guma, i da joj njihova veličina smeta prilikom svakodnevnih aktivnosti, kao što je oblačenje ili vezivanje pertli.

"Često me bole leđa zbog težine grudi, ali ne planiram da ih ikada smanjim, volim ih takve kakve jesu", zaključila je Alegra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.