Aktuelno

Holivudskog šmekera opet zasenila prelepa supruga FOTO

Ne samo da su njena modna izdanja sa crvenog tepiha ocenjena čistom desetkom, nego ova uspešna advokatica potvrđuje da su njene kombinacije za večernje izlaske prava inspiracija.

Četvrtak, 20.01.2022.

10:59

Izvor: B92

Holivudskog šmekera opet zasenila prelepa supruga FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac Džordž Kluni (60) i njegova supruga Amal (44) slikani ​​su sinoć u Los Anđelesu ispred jednog restorana, a društvo su im pravili još jedan poznati par – manekenka Sindi Kraford i njen suprug Rendi Gerber.

Kluni u majici, farmerkama i kožnoj jakni je ostao u drugom planu jer ga je u potpunosti zasenila prelepa Amal. Harizmatična crnka je usku majicu i kožne helanke nadogradila klasičnim sakoom na vezivanje oker boje.

Advokatica je potvrdila i ovog puta da s pravom važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu i to ne samo na crvenom tepihu, već, kao što ovde vidimo, i van njega.

Foto: Profimedia

Podsetimo, Džordž Kluni se vratio iz Australije u LA nakon što je snimanje filma "Ulaznica za raj" zaustavljeno zbog kovida.

Sindi i njen suprug Rendi izgledali su veoma neposredno i opušteno, a nekadašnji supermodel se opredelila za – crnu majicu i zvoncare.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.