Aktuelno

Svi su gledali u vretenasto telo zanosne lepotice: Supruga Vensana Kasela ostavlja bez reči FOTO

Tina Kunaki, manekenka i supruga glumaca Vensana Kasela, prisustvovala je Nedelji mode u Parizu Mnogi tvrde da je ona najzgodnija žena.

Četvrtak, 03.03.2022.

08:37

Izvor: B92

Svi su gledali u vretenasto telo zanosne lepotice: Supruga Vensana Kasela ostavlja bez reči FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pojavila se na reviji brenda Ambuš (Ambush) i tom prilikom je nosila jednostavnu, ali veoma atraktivnu kombinaciju – crnu kratku rolku i usku pripijenu suknju.

Ovaj seksepilan stajling imao je pojačanje i u frizuri. Ravna kosa joj je odlično pristajala, a šminka, koju je radio čuveni šminker Harold Džejms, maksimalno je istakla njene oči.


Supruga Vensana Kasela u haljini koja jedva prekriva pozadinu FOTO


Podsetimo, Tina (24) je u vezi sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom (54) od 2016. godine, otkad su se upoznali na Ibici. "Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", izjavila je ona za medije.

Par je 2019. godine dobio ćerku Amazoniju, a glumac je oduševio javnost kada je izjavio da je njegova žena "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.