Aktuelno

I u šestoj deceniji pleni izgledom, a mladalački dezen bikinija nosi ponosno FOTO

Leto je za nju odavno počelo.

Sreda, 16.03.2022.

11:35

Izvor: B92

I u šestoj deceniji pleni izgledom, a mladalački dezen bikinija nosi ponosno FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Bivša manekenka i rijaliti zvezda Keli Bensimon pojavila se na plaži u Majamiju i dokazala da žena i u šestoj deceniji može da pleni izgledom.

Njena nova kolekcija kupaćih je bombastična, a mnoge interesuje jedno FOTO

Ova 53-godišnja zvezda nosila je roze bikini, a poslednje zrake sunca iskoristila je za sunčanje i fotografisanje. Kako se vidi sa priloženih fotografija, mladalački dezen bikinija nosila je ponosno, a može se reći i da joj stoji kao saliveno.

Provokativne slike supruge fudbalera Filipa Đorđevića – jaše konja u kupaćem i kaubojkama FOTO

Foto: Profimedia

Inače, Keli Bensimon (53) oduševljava žene širom sveta svojim mladolikom izgledom. Kako je jednom prilikom rekla za strane medije, svakodnevno vodi računa o ishrani, te je njena dijeta bazirana na konzumaciji voća i povrća.

I dok vežba izgleda savršeno: Dok ona trči, partner je prati na rolerima FOTO

Zalaže se za zdrav život, a izjavila je: "Mislim da nikada nije loša ideja da radite ono što volite. Loša ideja je da radite ono što vam se previše sviđa. Ne ohrabrujem vas da jedete sve što imate u frižideru. Ohrabrujem vas da imate ponekad 'hot dog"'. Ohrabrujem vas da živite svoj život i napravite dobar izbor hrane".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.