Aktuelno

Bivša mis univerzuma provodi leto u izazovnom bikiniju FOTO

Ne prati je bez razloga skoro pet miliona ljudi na Instagramu...

Petak, 24.06.2022.

11:26

Izvor: B92

Bivša mis univerzuma provodi leto u izazovnom bikiniju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Bivša mis univerzuma nam šalje pozdrave iz Meksika i to u fenomenalnom bikiniju u safari stilu.

Olivia Kulpo (30) je osvojila titulu mis univerzuma 2012. godine, nakon čega je počela da gradi karijeru u svetu modelinga.

Svaka njena pojava je pažljivo osmišljena, i važi za kraljuci stila. Izuzetak nije bilo i njeno izdanje za plažu - dvodelni kostim u svetlo braon boji nadogradila je ležernom košuljom i šeširom.

Ovo, po malo avanturističko izdanje, oduševilo je njene pratioce na mrežama: "Boginja", "Rečima ne mogu da opišem koliko si divna", "Vatra", "Prelepa", pisali su joj.

Podsetimo, čuveni časopis "Maxim", čije stranice godinama krase lepotice je 2019. proglasio je Oliviju kao najseksepilniju ženu na svetu. Takođe, otkrila je i tajnu dobrog izgleda: "Iz svoje ishrane u potpunosti sam eliminisala ugljene hidrate, šećere, alkohol, u osnovi sve one zabavne stvari. Kardio vežbe smatram vežnim u rešavanju svih nakupljenih toksina u telu i reševanju dodatnih masnoća", izjavila je slavna brineta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.