Aktuelno

Rita Ora je modna zvezda na plaži – bikini koji je nosila biće hit leta 2023. FOTO

Pevačica Rita Ora nedavno je fotografisana na jednoj plaži u Sidneju sa prijateljicama i tom prilikom je pokazala izvajanu figuru.

Subota, 01.04.2023.

08:06

Izvor: B92

Rita Ora je modna zvezda na plaži – bikini koji je nosila biće hit leta 2023. FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Rita je uživala na suncu u minijaturnom svetlucavom bikiniju, koji će, sudeći po materijalu, ali i modelu biti hit leta 2023. Zvezda hitova For You i Rital je istakla vitko telo, a nije tajna da formu održava redovnim vežbanjima: "Mogu da idem tri puta nedeljno u teretanu, ali ću sigurno uraditi i pilates. Nije sve u tegovima. Radi se o tome da pronađete ono što vama odgovara i u čemu uživate i da promenite rutinu kad to poželite", rekla je jednom prilikom.

Što se tiče ishrane, isticala je da jede dosta, ali su namirnice pažljivo odabrane. Za doručak obično jede od dva kuvana jaja, špargle i pola šolje muslija sa bademovim mlekom: "Za ručak imam piletinu ili ribu sa povrćem, a za večeru imam ribu sa povrćem i krompir. Plus grickalice", priznala je i dodala da ne jede hleb ni šećere.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.