Životne priče

Najlepša ruska manekenka: Njen brak porede sa bajkom o Lepotici i zveri FOTO

Na naslovnoj strani "Voga", bila je čak 61 put.

Petak, 13.08.2021.

08:41

Izvor: B92

Najlepša ruska manekenka: Njen brak porede sa bajkom o Lepotici i zveri  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nataša Poli, ruska manekenka rođena je 1982. godine u Permu. Debitovala je 2004. za Emanula Ungara, a upravo ova revija je joj od svih ostala najupečatljivija: "Za Emanuela je tada radio dizajner Đanbatista Vali. To je bio moj prvi nastup i bila sam deo velike ekipe, bilo je ludo, ali naučite s vremenom da napredujete", rekla je.

Te godine se pojavila na čak 54 revije u Milanu, Parizu, Njujorku, a na naslovnoj strani "Voga", bila je čak 61 put. Francuski "Vog" ju je proglasio jednom od najtraženijih modela tokom dvehiljaditih. Mnogi je smatraju najlepšim supermodelom današnjice, jer pored specifične lepote, ističu njenu harizmu i samouverenost na pisti.

Bila je zaštitno lice mnogih modih kuća, kao što su Guči, Prada, Versače, Luj Viton, Roberto Kavili, Dolče i Gabana, Nina Riči i i mnogih drugih: "Kada dođem na set, radim sa puno ljudi. Trudim se da se opustim i fokusiram na sebe. Treba dati najbolje od sebe - možda ću da glumim na određeni način ili da se igram. Uvek sam skoncentrisana na instrukcije fotografa i producenta", rekla je jednom prilikom za Vog.

Čuveni dizajner Karl Lagerfild je Poli fotografisao za "Pireli" kalendar, 2011. godine, a godinu dana kasnije isto za ovaj kalendar fotografisao ju he čuveni Mario Sorenti.

Ova lepa Ruskinja je u braku sa holandskim biznismenom Piterom Bakerom od 2011. godine. Venčanje je održano u Sent Tropeu, a mlada je nosila ekskluzivnu Živanši venčanicu i bele cvetove u kosi. Strani mediji su izveštavali da neki njeni prijatelji nisu bili srećni sa njenim izborom i da su par nazivali "Lepotica i zver". Ipak, par živi u skladnom braku, imaju dvoje dece ćerku Aleksandru i sina Adriana, o porodičnom životu manekenka je izjavila: "Postala sam mnogo opuštenija otkad imam porodicu. Imam svoj lični život i ne nerviram se oko toka ako neki posao nije "bukiran", jer mi to više nije najvažnije. Mnogo sam zrelija i opuštenija", rekla je.

Foto: Profimedia

Nataša i Piter zajedno sa decom trenutno uživaju na jahti ploveći Mediteranom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.