Životne priče

Trajno deformisana Linda Evanđelista: "Ne prepoznajem se, ne smem da se ogledam" FOTO

U ekskluzivnom intervjuu, za časopis Pipl (People) modna ikona je otvoreno govorila o kozmetičkoj proceduri za koju kaže da ju je "brutalno unakazila" i borbi da se vrati u normalan život.

Četvrtak, 17.02.2022.

07:40

Izvor: B92

Trajno deformisana Linda Evanđelista:
Foto: Profimedia

Podeli:

Godinama unazad pričalo se o drastično promenjenom izgledu Linde Evanđelista, a nedavno je izdala i zvanično saopštenje povodom toga.

Sada je ispričala kako ju je tretman cool sculpting trajno deformisao i kako je to uticalo na njen život:

"Volela sam da budem na modnoj pisti. Sada se bojim da ne naletim na nekoga koga poznajem. Ne mogu više da živim u sramoti. Dosta mi je skrivanja. Spremna sam konačno da progovorim", rekla je Linda Evanđelista.

Ovako danas izgleda Linda Evanđelista FOTO

Manekenka je govorila i o emocionalnom i fizičkom bolu koji je bacio senku na njen život poslednjih godina, nakon što ju je, kako tvrdi, popularna procedura zamrzavanja masti ostavila "trajno deformisanu" i "brutalno unakaženu":

"Pokušala sam to sama da popravim, misleći da radim nešto pogrešno. Došlo je do situacije kada sam prestala da jedem, mislila sam da gubim razum", priznala je. U junu 2016. godine napokon je odlučila da poseti lekara, koji joj je rekao da joj nikakva dijeta ni vežbanje neće pomoći", izjavila je.

Dijagnostikovana joj je paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, odnosno nuspojava nakon tretmana u kojem proces zamrzavanja uzrokuje zgušnjavanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva. Evanđelista je naposletku bila na dve liposukcije, ali tvrdi kako joj ni to nije pomoglo:

"Nije bilo nimalo bolje. Izbočine su izbočine. Ne gledam se u ogledalo. Oduvek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje telo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osoba. Linde Evanđeliste kao supermodela više nema", priznala je Linda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.