Životne priče

Otkrila sve o najgoroj odluci u životu – sećate li se Bejbi iz "Prljavog plesa"? FOTO

Promoviše svoje nove memoare Out of the Corner, kaže da je "preko noći izgubila identitet i karijeru" posle rinoplastike.

Utorak, 19.04.2022.

08:26

Izvor: B92

Otkrila sve o najgoroj odluci u životu – sećate li se Bejbi iz
Foto: Profimedia

Podeli:

Uloga simpatične Bejb u "Prljavom plesu" (1987) Dženifer Grej je donela planetarnu slavu. Ostvarenje reditelja Emila Ardolina prati ljubavnu priču tinejdžerke Frensis Bejbi Hausmen i njenog instruktora plesa Džonija Kasla, kog je glumio sjajni Patrik Svejzi.

Koliko god se činilo da je uspešna i slavna, Dženifer je imala teške periode u životu.

Naime, pred premijeru filma "Prljavi ples" zajedno sa tadašnjim dečkom Metjuom Broderikom, preživela je tešku saobraćajnu nesreću – imali su čeoni sudar, oboje su preživeli, ali majka i ćerka koje su se nalazile u drugim kolima nisu bile te sreće. Zbog svega ovog, dugo je bila daleko očiju javnosti.

Početkom devedesetih podvrgla se plastičnoj operaciji kako bi smanjila nos. Njen izgled posle više zahvata loše je uticao na njen posao.

Dženifer Grej promoviše svoju knjigu Out of the Corner i kaže da je "preko noći izgubila svoj identitet i karijeru" posle rinoplastike, prenosi Dejli mejl.

Takođe, u knjizi spominje i saradnju sa Svejzijem, a dotakla se i svojih ljubavi iz madosti Metjua Broderika i Džonija Depa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare