Ubedljivo najveća boginja ljubavi: Ovaj horoskopski znak sve zavodi i šarmira

Neodoljiv osmeh.

Subota, 27.08.2016.

10:00

Izvor: horoskopius.com

Ubedljivo najveća boginja ljubavi: Ovaj horoskopski znak sve zavodi i šarmira
Thinkstock

Podeli:

VAGA

Venera, boginja ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njen položaj u znaku, kućama i njeni spekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav. Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnim srcima i svežim cvećem. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Iako vage deluju smireno i pribrano, one mogu biti veoma užurbane i romantične kada su opuštene. Žena vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovde nema igara, jer to ne bi bilo fer!

Da je kralj Solomom bio kraljica, svakako bi bio vaga. Žena vaga otelotvoruje pravičnost, pravdu i balans. Izuzetno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Harizmatične su, zanosne i vrlo lako osvoje ljude oko sebe. U ženi vagi se ovaploćuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamerne savete za svoje greške, ali samo ako umete logično da joj ih ukažete.

Žena vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni da sagledaju problem iz svih uglova i da se uvek stave u poziciju drugih. Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve uglove i mogu da se stave u svačiju poziciju. Malo kom drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može da se pripiše. Potreban im je partner koji će im dati savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu sa blizancima i vodolijama.

MUŠKARAC VAGA U LJUBAVI

Vaga muškarac je neko ko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Takođe, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac vaga želi da zadovolji i da njega zadovolje. Seks ga ispunjava dvostrukim zadovoljstvom – i da daje i da prima. Željan je zavođenja, predigre, a možete čuti od njega i ponekad dirty talk. Šarmantan je u spavaćoj sobi, jednako kao i van nje. Prosto mu ne možete odoleti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte da zateknete krevet posut laticama crvenih ruža, bocu najfinijeg šampanjca, dve savršene čaše pored kreveta i upaljene mirišljave sveće po čitavoj sobi. Muškarac vaga oseća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i daće sve od sebe da to potraje. On ceni i gaji stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristrasan i iskren, muškarac vaga uvek će se truditi da rečima ne povredi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbegavaće konflikte i sprovoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvek u stanju da vide obe strane argumenta, baš kao i žena vaga. Ponekad se bori sa neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga sprečiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobraće mnoge uzdahe i poglede, gde god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca vage jeste da zadovolji svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva pre svojih, što ga čini idealnim ljubavnikom. Onaj ko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu sa blizancima, vodolijom, strelcem i lavom.

SAVET

Vage su veoma romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspešnog partnera. Još jedan savet: vage nikako ne tolerišu agresivnost ili tenziju. Pre će sedeti i ćutati nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tokom prvog sastanka.

KAKO DA ZAVEDETE MUŠKARCA VAGU

Ukoliko želite da zavedete muškarca vagu, morate biti spremni da zadovoljite njegove romantične apetite, bilo da je u pitanju večera ili kulturni događaj. Ukoliko ste van tokova, nemojte ni pokušavati. Istina je: vage cene sve što je lepo. Retki su muškarci vage koji će biti sa nekim ko ih fizički ne privlači.

Još jedan savet: ako želite da zavedete muškarca vagu morate pokazati naklonost i poštovanje prema ljudima koji su njemu bitni. Vaši izgledi su mnogo bolji kada su njegovi prijatelji i porodica na vašoj strani.

Neka razgovor teče lagano, nežno, sa komplimentima. Provedite sate pričajući sa njim, jer on želi da priča sa vama o svemu. Takođe, priznajte kada niste u pravu, tako da on zna sa sigurnošću da ste fer i da ne igrate igre. Očekujte vezu, ne samo seks. Muškarac vaga želi ljubav i brak, tako da ako mu kažete da želite isto, vrlo brzo će njegove ruke biti oko vašeg struka i neće vas puštati! To zaista jeste romantično!

KAKO DA ZAVEDETE ŽENU VAGU

Žena vaga uživa da bude u centru pažnje i očekuje da se prema njoj odnosite kao da je najvažnija osoba na svetu. Ukoliko želite da zavedete ovakvu ženu, prvo treba da budete dobar slušalac, a zatim i odlični u konverzaciji. Žena vaga obožava da priča o novim dešavanjima, ali najviše o sebi i svojim interesima. Ukoliko je ohrabrite u tom pogledu, bićete neodoljivi za nju.

Seks im je obično na drugom mestu, ali to nikako ne znači da nisu strastvene. Tokom svoje mladosti, poprlično su divlje i idu iz afere u aferu, ali kako postaju starije sve više žele da se skrase. Žena vaga je pomalo lenja kada je ljubav u pitanju, tako da ih morate ohrabrivati i truditi se da im držite pažnju. Ako to uspete, podićiće vas na pijedestal i obožavati. Bićete joj dragoceni, skoro onoliko koliko je ona dragocena sama sebi!

Ukoliko želite seks sa njom, morate se potruditi da ispunite njene najdublje želje. Odnosite se sa poštovanjem prema njenom telu, a nikad joj neće dosaditi da sluša koliko je divna! Kako je vaga sklona promenama raspoloženja, tako nemojte očekivati da će vam seks uvek biti isti. Naprotiv, može biti zainteresovana svaki bogovetni dan, iz dana u dan…. a zatim izgubiti interesovanje na mesec dana! Nemojte to shvatati lično. To je naprosto odlika žena vaga. Ukoliko imate strpljenja i želite da je „vratite“ iz tog varljivog raspoloženja, potrudite se da joj ugodite maksimalno! Pitate se da li ikad treba da prestanete joj ugađate! Ne nikad! Ona je kraljica i nemojte to nikad zaboraviti! Takođe, nemojte zaboraviti da ćete biti bogato nagrađeni za takvo tretiranje, mnogo više nego što su drugi znakovi spremni da učine! Dosada je jedan od načina da je izgubite.

KAKO DA VOLITE VAGU

Budite fer i širokih pogleda. Vage izuzetno cene balans, pravdu i jednakost. Nije slučajnost da im je zodijački znak upravo vaga iliti kantar.

Nemojte nikad izolovati vagu iz društva. Ona je jedan od najdruštvenijih zodijačkih znakova, iako preferiraju manje, intimnije grupe. Ljudi ovog znaka veoma su ponosni na svoje uglađene i dobre manire i uživaju sa manjom i odabranom grupom prijatelja.

Vage ne daju svoje srce tako lako, ali jednom kada ga daju onda je to do kraja života. Ukoliko volite vagu i ona vam uzvraća ljubav, vi ste izuzetno srećan čovek. One su vrlo osetljive i pazite da ih ne povredite.

Kod vage je sve u šarmu. One se svojski trude da vam ugode i naprave romantičnu atmosferu i morate to ceniti.

Obično je vagina prva ljubav iz srednje škole, njena prava ljubav. Međutim, dešava se da toga ne budu svesne jer se razdvoje, a kasnije nikom ne daju drugu šansu. Vaga se nikad ne vraća u prošlost i nema druge prilike! Ako vam da jednu iskoristite je i ne čekajte drugu! Imate samo jednu šansu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.