Letnje romanse: Ovan traži tek seks, a Rak pravu veliku ljubav

Sa Rakovima, Ribama i Lavovima letnje romanse izgledaće kao ostvarenje snova, Blizanci i Strelčevi serijski zavode, a Device i Jarčevi postaju mete zavodnika.

Sreda, 05.07.2017.

08:35

Izvor: B92

Letnje romanse: Ovan traži tek seks, a Rak pravu veliku ljubav
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovan

Visoke temperature, manjak odeće, kombinacija alkohola i smanjenih inhibicija pripadnike ovog znaka podstiče na zavođenje. Njihova strasna priroda omogućuje im da lako zavode, ali i da ih zavedu. Dokle god ima hemije, letnja avantura i beskrajni poljupci na plaži biće im zanimljivi, a čim krene razgovor o svakodnevnim stvarima, jednostavno će nestati

Bik

Vole da uživaju u svemu, zavođenju, romantičnoj večeri u toploj noći, ali loša stvar je što njihove afere kratko traju.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka lako ćete prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći, najglasniji su u društvu i večiti pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport. Uspete li da ih uvučete u razgovor koji potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani.

Rak

Pripadnici ovog znaka dugo će posmatrati svoju metu, a kad priđu već će biti zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vreme razviće duboka osećanja.

Foto: Thinkstock

Lav

Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za letnje ljubavi. Sa njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Devica

Koktel u jednoj, mozak "na paši" opis je ponašanja pripadnika ovog znaka kad je na odmoru. Ljubavne avanture su im ograničene na kratak rok i puno uživanja, a pobeći će glavom bez obzira na pomen mogućeg nastavka odnosa.

Vaga

Romatični pripadnici ovog znaka znaju šta su letnje romanse, a u njima se ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi traže mnogo romantike, komplimente i zavođenje. Retko će sami da prvi priđu simpatiji.

Škorpija

Gitara, lopta ili suncobran, bilo šta može da bude rekvizit kojim ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su letnjih avantura i retko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, mogu i da sami sebe prevare pa da se zaljube kad to najmanje očekuju.

Foto: Thinkstock

Strelac

Plaža je idealno mesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvereno privlače poglede svojim ponašanjem. Njihovi poljupci su strasni, izjave ozbiljne i želja jaka. Strelac samo uživa i u tome su jako dobri.

Jarac

Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka leto svake godine iznova zavodi, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez brige o posledicama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učiniće ih poželjnim za mnoge.

Vodolija

Čitanje poezije, sviranje gitare ili filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodolija odlučuje da zavodi. Kao i inače, neće ih privući neko ko samo dobro izgleda, već im je čak i bitnije da druga strana zrači šarmom i harizmom. Ipak, koliko god njihove namere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su letnji ljubavnici za poželjeti - senzualni, direktni i romantični. Na kraju vašeg druženja pustiće iskrenu suzu, tako da sa njima druga strana ne može da se oseća iskorišćeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare