Fitnes i dijeta

Imala je 118 kg: Prepolovila se jedući ove tri namirnice (FOTO)

Tridesetsedmogodišna Keli Hogan je uspela drastično da smrša zahvaljujući novoj ishrani koja se zasnivala na unosu samo tri namirnice.

Subota, 03.06.2017.

12:02

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Keli Hogan je godinama vodila bitku sa kilogramima, a ovaj problem je uticao na njeno samopouzdanje, ali i normalno funkcionisanje.

Priznaje da su je deca stidila zbog prekomerne težine, kao i da je u najgoroj fazi imala 118 kilograma.

Došavši do ove cifre, Keli je shvatila da mora da promeni nešto, te je nakon raznoranih dijeta koje nisu urodile plodom, odlučila da uvede ishranu bez ugljenih hidrata.

Hoganova je redukovala ishranu, tako što ju je svela isključivo na tri namirnice, a ističe da je jedino tako uspela da izgubi masne naslage.

Danas ima 61 kilogram, a ovu težinu uspešno održava.

"Na zidu imam odštampane sve nutrijente koje meso sadrži u sebi, a svakog dana jedem meso, jaja i sir bez ičeg drugog, nema izuzetaka", istakla je ona.

Ipak, nuticionisti se ne slažu sa njenom metodom, koja po njihovom mišljenju nije dobra za celokupno zdravlje.

"U ovakvoj vrsti ishrane vi[ak belančevina i masnoća dovodi do toga da metabolizam prekomerno proizvodi ketona, spojeva koji mogu da oštete bubrege, živce, jetru i druge organe."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare