U dugom smo braku, a on već godinama ne želi seks

U braku sam 25 godina. I muž i ja izgledamo odlično za naše godine. On trči od 7-10 kilometara dnevno i već godinama je nezainteresovan za bilo kakvu nežnost i seks. On to priznaje i kaže da me voli. Ja više ne mogu ovako da živim. Šta da radim?

Petak, 24.11.2017.

15:22

Izvor: B92

U dugom smo braku, a on već godinama ne želi seks

Podeli:

GČ: Ili nađi nekog da te seksualno zadovoljava ili ako si piglu pa te „grize savest" kupi dildo ("rabbit" ili "delfin", za svaku preporuku, kažu žene sa kojima sam kontaktirao).

Pre toga, ako mene pitaš, isključivo pro forme radi porazgovaraj sa mužem. Kažem pro forme, pošto od toga neće biti, najverovatnije, ništa. Moraš sa njim da se suočiš i da ga suočiš gde se ti nalaziš i koliko si nezadovoljna i nedo*ebana! I pokušaš sa njim da pronađeš rešenje. Makar i da se raskantate, što će se i dogoditi, vrlo verovatno. (Ne navijam da se to dogodi, naprotiv, samo neću da te lažem i dajem lažnu nadu).

Ko zna šta mu je u glavi. Da mu nije dobro, vidi se po tome što je u braku tolike godine i još trči, kao da se sprema za olimpijske igre! Nadam se da shvataš da si mu dosadila. Makar bila i Monika Beluči, a nisi. Iako „odlično izgledaš za svoje godine". Očigledno da ne kre*e sa strane, pošto kada bi to radio i posle još i trčao, sada bi mu već davala parastos za dve godine od kada je rahmetli.

Pokušaj da kanališeš tu njegovu energiju koju ima i zbog koje trči, ne ka tebi, već ka sebi. Da se okrene tebi. Seti se šta voli, spremi mu to.. .Podseti ga kako vam je nekada bilo lepo, kako ste se voleli, da ste jedno za drugo... Otidite na neki vikend da se šetate. Ne, ovo neće upaliti, samo sam napisao zbog, kvazi, moralista koji u komentarima pišu o tome kako sve treba žrtvovati za brak, kako je brak jedino važan, da treba da ostanete zajedno sve dok za četvrdeset godina shvatitite da niste jedno za drugo. Vi jeste bili jedno za drugo, 25 godina, više niste! Pa, ipak, za svaki slučaj razgovaraj sa njim. Da ti savest bude mirna.

Mislim, da za taj razgovor treba da se obučeš onako kako svaki normalan muškarac voli da mu se žena obuče: halteri, štikle, šminka...I lepo mu predoči:" Il' *ebi il' odlazi"?! (Između nežnosti i seksa, uvek biraj seks. Nežnost ćeš dobiti od dece, roditelja, drugarice...seks ne. To ti je, nadam se, jasno?)

Ukoliko se bude predomišljao ili otišao da trči, iskoristi svoj izgled i kreni da nađeš muškarca da te zadovolji! (Pre razgovora, za zlu ne trebalo, kupi dildo, pa dok ne nađeš muškarca...da kada ga pronađeš mu se ne predstaviš kao neka nadrndana ženturača.)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare