Lepota žene

Glumica zaustavila vreme: Ne zna šta je starenje, zahvaljujući ovome! (FOTO)

Prelepa glumica Elizabet Harli se može pohvaliti negovanim i mladolikim izgledom, koji je predmet divljenja, ali i zavisti.

Utorak, 04.07.2017.

11:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Britanska glumica i manekenka Elizabet Harli,oduševila je svet poslednjim fotografijama koje je objavila na svoj Instagram profil.

Iako ima 51 godinu ova lepotica je odlučila da se razgoliti i pokaže svoje telo, a mnogi su ostali bez reči kada su videli njen savršen izgled.

Osim perfektnog tela, Elizabet je pokazala i lice bez bora, zbog čega niko ne bi mogao da pretpostavi da je u šestoj deceniji života.

Ovo su njene tajne:

1. Topla voda

Svako jutro, Elizabet pije čašu toplu vode, za koju je poznato da podstiče probavu i rad metabolizma. Osim toga, glumica kaže da uvek nosi vodu sa sobom kako ne bi ostala dehidrirana, što bi ostavilo posledice na njenoj kožo.

2.. Brzi hod

Elizabet je već više puta istakla da ne voli da vežba, pa tako umesto standardnog treninga uvela je brzi hod od 30 minuta. Na taj način zateže telo, izbacuje toksine i sagoreva kalorije.

Uz šetnju, ona nekoliko minuta radi trbušnjake, a za to joj ne treba nikakva posebna priprema, jer ovu vežbu može da izvodi i dok vodi televiziju.

3. Ne konzumira prerađenu hranu

Hrana takođe predstavlja važan deo njenog života. Tako glumica ne konzumira prerađenu hranu i ugljene hidrate, poput slatkiša, hleba, testenine i čipsa.
Što se tiče pića, izbegava sve vrste gaziranih, kao i alkohol.

4. Supa od povrća

Kao i sve druge žene, i Harlijeva ponekad ima ogroman apetit. U tim trenucima, ona bira tanjir supe od povrća, koju ranije pripremi i čuva u frižideru. Tako priznaje da nekim danima pojede čak šest tanjira ovog obroka.

“Ovaj trik zaista pali, a s njim ćete izgubiti i nekoliko kilograma”, priznala je ona.

5. Lažni ten

Ako nije zadovoljna svojim telom, Elizabet se služi preparatima za postizanje preplanule boje kože.

Kako ističe, ovi preparati vizuelno sužavaju telo, a ona se zbog toga, bar trenutno, oseća mnogo bolje.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.