5 najvećih muških strahova: Kako ih žene vide i šta stvarno misle

Iako se seksualni strahovi najčešće vezuju za žene, mnogbrojna istraživanja pokazuju da i muškarci nisu tako neustrašivi kada je o seksu reč. Međutim, zanimljivo je da momci i devojke na ove strahove imaju sasvim drugačija gledišta.

Subota, 23.05.2015.

16:09

Izvor: B92

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

1. Veličina penisa

Ovo je definitivno na prvom mestu, pa čak i kod momaka koji su iznad proseka. Naime, sve kreće od toga što on nije siguran s kim je ona spavala pre njega i kakva iskustva ima. Dakle, a ko je prethodni ljubavnik bio baš obdaren, uvek postoji mogućnost da joj ovih novih 20 centimetara jednostavno nije dovoljno.

Većina žena će se složiti da je totalno nepotrebno tripovati se oko toga. Štaviše, mnoge dame će vam reći da su najbolji seks u životu imale sa "malim" koji se trudi, dok su oni obdareni obično puni sebe, pa se ni ne trude. Na kraju krajeva, i žene se često tripuju oko izgleda svoje vagine! Dakle, sve dok znate znanje, nema brige oko veličine.

2. Prerana ejakulacija

Ako su nas holivudski filmovi ičemu naučili, onda je to da seks nije seks ako ne traje barem tri sata, a optimalno bi bilo celu noć. Muškarci se zbog toga boje da ne mogu dovoljno da istraju, pa da će njihova partnerka zbog toga da bude nezadovoljna i da neće moći da uživa. Ali, kao što to obično biva, holivudski filmovi su puni gluposti.

Dobar seks je dobar seks, i ne može da se odredi koliko dobar seks treba da traje. Muškarac koji ne može da svrši tri sata možda jeste izdržljiv, i zabavan je prvih par puta, poput rolerkostera. Ali vremenom je jednostavno previše. Evo grube istine - ako momak zna šta treba da radi, može svaku devojku da dovede do ludila za pet minuta.

3. Ne zna šta joj prija

Svaka žena će lako da uoči muškarca koji je zbunjen i to za svega nekoliko sekundi. Ako ne znaš šta joj prija, i ako ne znaš da li ona zaista uživa u seksu ili samo glumi, to može da bude prilično zastrašujuće. Zapravo, i devojkama je prilično zastrašujuće kada momak pokušava da je napali lizanjem stopala, a ona se toga gadi! Srećom, rešenjeje veom lako.

Razgovor. Da, žene obožavaju da pričaju, a pogotovu o ovakvim stvarima. Pitajte je šta joj prija, ali da bi vam iskreno rekla, morate da joj naglasite da se nećete uvrediti niti naljutiti! A kada obavite takav razgovor, već sledeći put će vam u krevetu biti mnogo bolje jer ćete znati tačno šta je dovodi do ludila.

4. Upoređivanje sa drugim muškarcima

Jedno češko istraživanje je pokazalo da se preko polovine muškaraca plaši da ih devojka stalno upoređuje sa drugim muškarcima u krevetu. I ne samo po veličini, nego po svemu! Nažalost, istina je da devojke to stvarno rade. Nema devojke koja momka nije uporedila sa bivšim.

Međutim, to nije nešto čega treba da se bojite. Nasuprot! Ako te upoređuje sa bivšim, a i dalje je sa vama, sigurno ste bolji! Naravno, to se ne odnosi samo na seks, jer je devojka spremna da pređe preko nešto goreg seksa, ako je momak na svim drugim poljima sjajan. S druge strane, sve devojke će se u jednom složiti - ako se tripujete oko poređenja, nikad se nećete u potpunosti opustiti, što u startu znači da nećete moći da date sve od sebe. Time sami sebe sabotirate.

5. Strah od trudnoće

Ovo je, prema svim anketama, na prvom mestu liste muških seksualnih strahova. Nažalost, iz ženskog ugla ne možemo da vam ponudimo nikakvu utehu. Zapravo, iz ženskog ugla reakcija na ovaj strah je gotovo uvek prilično negativna.

"Ti se bojiš? A šta misliš, kako je meni?! Pa ne bi ti nosio to dete devet meseci u stomaku, nego ja!" reakcija je koju (zazluženo) može da očekuje svaki muškarac.

Srećom, rešenje je vrlo jednostavno - kondomi, pilule, spirala... Samo birajte.

Izvor: 24sata

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare