Ne gubite vreme: 7 znakova da on nije i nikada neće biti vaša srodna duša

Pročitajte znakove da partner nije vaša srodna duša!

Subota, 23.07.2016.

13:13

Izvor: B92

Ne gubite vreme: 7 znakova da on nije i nikada neće biti vaša srodna duša
foto: Thinkstock

Podeli:

Dokle god gubite vreme i energiju na život s nekim ko nije za vas, nećete imati priliku da pronađete svoju srodnu dušu, a ona je možda negde blizu vas i čeka

Svako bi želeo da pronađe pravu ljubav, svoju srodnu dušu, svoju drugu polovinu s kojom se savršeno slaže. Ipak, realnost je nažalost takva da retki srećnici u tome uspeju. Često su za to krivi površni odnosi i pogrešni prioriteti u životu. Postoje ljudi koji se s tom tematikom baš previše ne zamaraju jer im je važno da nisu sami, a postoje i oni koji se pitaju gde je njihova druga polovina, hoće li se ikada sresti…

Da ne bi bili u zabludi kako ste svoju srodnu dušu već pronašli, a zapravo niste, tu je sedam znakova koji jasno pokazuju da “to nije to”, da partner s kojim ste u vezi nije za vas. Važno je verovati svom instinktu i kreneti dalje kada je to potrebno – jer dokle god gubite vreme i energiju s nekim ko nije za vas, nećete imati priliku pronaći svoju srodnu dušu, a ona je možda negde blizu vas i čeka.

Znakovi da partner nije vaša srodna duša:

Nije u stanju da vam “čita misli”

Srodne duše u stanju su da često komuniciraju bez reči jer se dobro poznaju i razumeju. Ako to nemate s trenutnim partnerom, tada verovatno niste pronašli svoju srodnu dušu.

Između vas nema seksualne ili romantične hemije

Nema leptirića dok se ljubite, nema romantičnih izlazaka, seksualni apetiti su vam slabi, nedostaje strasti.

Nikad vas ne pohvali

Pravi partner kojem je stalo želeće da vas oraspoloži, podrži, razumeće vas… Uradiće sve da se osećate dobro u svojoj koži.

Kritikuje vas stalno i ne osećate se prijatno s njim

Sa srodnom dušom bi trebalo da se osećate vrlo prijatno i bez problema biti ono što jeste. Ako se uz partnera ne možete opustiti i pretvarate se da ste nešto što niste da vas ne bi kritikovao ili stalno imate potrebu da se pravdate, tad on nije za vas.

Često se nađete u situaciji da drugima pravdate njegove postupke

Partner koji vam je srodna duša neće vas dovoditi u situacije da njegovo ponašanje, reči ili način razmišljanja morate pravdati pred porodicom i prijateljima.

Ne razvedri se kad vas vidi

Na primer, kad se vratite s posla partner vas ne pogleda kao da mu je drago što vas vidi, ne razvedri se, ne osmehne se…

Uz njega se ne osećate sigurno

Srećan i zdrav ljubavni odnos daje osećaj sigurnosti, ali ako ste iz bilo kojeg razloga zabrinuti da vaš partner možda flertuje s drugima ili vam glavom prolaze nedoumice o zajedničkoj budućnosti – tada to nije prava veza za vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare