Aktuelno

Najlepša sportska novinarka prvi put nakon porođaja: "Popila sam pivo i pomislila – užasan ukus"

Jedna od najlepših sportskih novinarki Dileta Leota nedavno se našla na naslovnici italijanskih dnevnih novina "Corriere Della Sera".

Ponedeljak, 11.09.2023.

10:48

Izvor: B92

Najlepša sportska novinarka prvi put nakon porođaja:
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona je tom prilikom po prvi put predstavila svoju naslednicu Ariju koju je dobila sa partnerom, golmanom Lorisom Karijusom.

Lepa italijanska novinarka je u inetervjuu za pomenuti medij pričala o novopečenoj ulozi majke, ali i način na koji je otkrila svoje dugo stanje.

"Ovo su divni trenuci, kada me Arija pogleda u oči shvatim da je ona moja ćerka, a ja sam njena majka", kaže Dileta.

Zanimljivo je to kako je saznala da je trudna.

"Dok sam ručala sa prijateljima, popila sam pivo i pomislila – užasan ukus. I odmah sam sebi rekla da ima tu nešto čudno…", rekla je, te dodala je nakon čaše piva morala da ode u tolaet.

A onda je usledila i konnkretna provera...

"Test je bio pozitivan, i to je bio potpuni šok. Mešavina svih ovih stvari: trenutak radosti, pa strah. Pa sam odmah potom rekla – šta da radim sada? Najviše mi je pomogla Lorisova reakcija. Bila sam u panici, a on je bio veoma miran, veoma srećan", istakla je Leota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare