Uređenje doma

Pet blamova koje smo svi imali na poslu

Navodimo pet kroz koje smo verovatno svi prošli.

Sreda, 25.03.2015.

16:35

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

1. Pogrešno poslali mejl ili čet

Kada na četu s kolegicom, koja sedi do vas, ogovarate šeficu i još je spomenete u poruci, a tek nakon što se poslali shvatite da ste je uputili upravo nadređenoj. Greška iz koje vas može izvući iskreno duboko izvinjenje i poniznost.

2. Zakasnili na sastanak i svi su vas odmeravali

Važni sastanak ili konferencija za koju ste se pripremali počela je na vreme, a vi još tražite mesto za parking. Tihi ulazak, pogledi koji vas prate do mesta i vaše molećivo klimanje glavom uz pokajnički oprostite, "neugodnjak" je koji smo verojatno svi doživeli.

3. Surfovali ste stranicama koje nemaju veze s poslom, dok vam je šef prolazio iza leđa

Trebala vam je kratka pauza, pa ste je iskoristili za vožnju po sjatovima u potrazi za novim cipelama ili ste potražili smešni video klip s milion klikova na jutjubu kako bi malo odagnali stres. Naravno da je u tom trenutku šef došao da vam kaže nešto važno, a vama se smrznuo monitor na kojem je ostala izdajnička slika cipela na sniženju.

4. Obavljali 'neugodan' poziv na mobilnom dok su kolege u kancelariji bile sablasno tihe

Kancelarijska radna atmosfera bila je na vrhuncu baš kada vam je zazvonio mobilni i mama vas je s druge strane pitala da li vam prošao grip od vikenda.

5. Popili previše na poslovnoj zabavi

Malo ste se opustili i popili koju čašicu više na privatnoj zabavi vaše kompanije. Ne sećate se tačno kako ste pozvali taksi i stigli kući. Verujete kako ste sigurno bili pristojni, ali zašto vas onda kolege pogledavaju sa smeškom. Koliko ste ono čaša popili previše?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare