Duh

Ponedeljak, 24.11.2014.

15:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Duh predstavlja nešto što više nije moguće dostići ili ostvariti, a može značiti i poziv na to da promenite stare navike u životu. Obratite pažnju na ono što duh u snu želi ili traži.

Videti svoj duh u snu simbolizuje sopstvene aspekte kojih se plašite. To mogu biti sećanja, krivica, strah od smrti itd.

Sanjati da se pretvarate u duha govori da očajnički želite da pobegnete od situacije u kojoj se nalazite.

Ako ste želeli da dodirnete duha a on je nestao pred vašim očima, to znači da pokušavate da se izborite sa mučnim ili potisnutim mislima čak i ako još niste spremni da se suočite sa njima.

Videti duh živog člana porodice ili prijatelja u snu ukazuje na to da osoba koju ste sanjali ima maliciozne namere prema vama.

Videti duh mrtvog člana porodice ili prijatelja ukazuje na krivicu i kajanje u pogledu vašeg odnosa sa tom osobom dok je bila živa.

Sanjati da duhovi pokušavaju da vas ubiju ukazuje na to da ste spremni da se suočite sa svojom prošlošću i potisnutim emocijama, bez obzira na to koliko su bolni. Spremni ste da krenete napred.

Ako vas duh u snu davi, to znači da neka situacija iz prošlosti sprečava da se izrazite u potpunosti.

Sanjati da vas progoni duh ukazuje na to da odbijate da se suočite sa problemima iz prošlosti koji utiču na vašu sadašnjost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare