Oglasio se suprug bolesne misice: "Bitno mi je da znaš koliko te volim"

Naša misica Dijana Karić (28) bori se s rakom o čemu je odlučila i da javno progovori.

Petak, 21.10.2016.

11:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

#twins 👫 🙈🙊🤗❤️

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈæ🇷🇸 (@karic_dijana) on

Putem društvenih mreža Dijana je odlučila da podeli svoja iskustva i odgovori na sva pitanja vezana za opaku bolest, a nije krila koliku joj podršku pruža suprug Stefan Karić.

Priča ovo dvoje mladih ljudi dirnula je mnoge, a Stefan je odlučio da podeli sa ljudima putem društvenih mreža kako se on oseća:

“U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj. A to ženo što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećas”, napisao je on.

Prošle godine Dijani je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par meseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plasim ni malo, ja se ne plašim nikoga!!!!!🤗💪🏽❤️

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈæ🇷🇸 (@karic_dijana) on

"Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam nijednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Verovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobednik! Dakle prvi život sam živela punih 27 godina pre nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe”, napisala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare