Hrvatska pevačica progovorila o gubitku bebe: "Kiretaža je najgora bol koju sam preživela"

Hrvatska pevačica Pamela Ramljak uskoro će postati majka. Ipak, ona je u intervjuu za hrvatske medije otkrila da je velikoj sreći prethodnila velika bol i tuga.

Četvrtak, 08.12.2016.

09:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Najveću bol i razočarenje iskusila je kada je pre dve i po godine izgubila prvu bebu. Kako kaže, danas joj je i dalje teško da priča o tome.

“Bila sam slomljena. I danas mi je teško prisećati se toga. Dogodilo se to u osmoj nedelji trudnoće. Nažalost, ništa me nije moglo pripremiti na šok kad sam saznala da je bebino srce prestalo kucati. Sve mame koje su to proživele znaju o čemu pričam. Morala sam na kiretažu, to je najgora bol koju sam iskusila. Nisam bila uspavana nego se to radilo uz lokalnu anesteziju, što ne bih nikome poželela. Nažalost, nakon spontanog pobačaja, mesecima sam se borila protiv infekcija izazvanih kiretažom. Hvala Bogu, to je iza nas i sad samo razmišljam pozitivno”, rekla je u izjavi za “Stori”.

Srećom, za nešto više od mesec dana ona i njen suprug će poželeti dobrodošlicu sinu kojem su odlučili da daju ime Antun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare