Ima 42 godine, troje dece i izgleda bolje nego sa 25 godina

Šeri Paltridž iz Australije majka je dvoje dece i ima 42 godine. Pre samo dve godine počela je da se bavi bodibildingom.

Utorak, 21.02.2017.

10:30

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nedavno je podelila svoju fotografiju sa 25 godina. I dok bi se druge žene pohvalile fotografijom iz mladosti, Šeri je dokazala da danas, 17 godina kasnije, nakon tri porođaja, izgleda mnogo bolje nego tada sa 25 godina.

"Danas slavim što sam godinu dana starija. Odlučila sam da nađem svoju staru fotografiju kako bih videla kako teče proces starenja. Mislim da mi vežbanje i zdrava ishrana zaista pomažu“, rekla je Šeri.

Iako je dugo radila kao lični trener, nije imala hrabrosti da se pojavi u bikiniju. Pre dve godine, odlučila je da se oproba u bodibildingu. Nije sve samo u tome što dobro izgleda, takođe joj je pomogao nov način gledanja na život.

"Osećam se snažnije, zdravije i bolje nego ikada u svom životu. Ne dozvolite da vas godine zaustave, dovoljno je da zdravlju i fitnesu date prednost svakodnevnom životu i uživate u svakom danu kao da ne postoji sutra“, rekla je ona.

Prošle godine je otkrila tajnu svog izgleda, a reč je o tome da jede istu hranu kao i njene tri ćerke, izbacivši tri čaše vina dnevno koje je pila, dok je grickalice zamenila zdravom hranom. Ona je takođe u svoju dijetu dodala proteinske šejkove. U potpunosti je izbacila alkohol i šećer.

"Mislila sam da na bini nikada neću obući bikini, ali sam svakim danom bila sve bliža cilju. Ne radi se o novcu, radi se o postizanju sopstvenog cilja. Htela sam samo da učestvujem u takmičenju, ali kada sam pobedila nisam mogla da verujem“, rekla je ova super mama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.