Uspešne žene

Ona je postala inspiracija celom svetu: Ima jedanaestoro dece i radi tri posla

Ona ima 55 godina, 11 dece, i promenila svoj život odjednom. Sada ona radi u NASI, vozi avion, trenira gimnastičare za Olimpijske igre… Njoj se dive žene širom sveta.

Utorak, 13.12.2016.

16:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Alison je majka 11 dece, i 15 godina je provela kao domaćica. Nakon toga otvorila je svoj sportski centar u kome trenira gimnastiku mlade ljude koji imaju želju da učestvuju na Olimpijskim igrama.

Ona je nastavila i studije koje je ostavila nakon što je postala majka. Ova super žena je čak i magistrirala međunarodne odnose. Pored toga išla je i u muzičku školu koja prima samo izuzetne talente. Međutim, ona tu nije stala. Ona je diplomirala na Međunarodnom univerzitetu na svemir pod sponzorstvom NASA-a. Alison ima puno hobija ali onaj koji joj je omiljeni jeste letenje. Ona ima dozvolu za letenje i upravljanje avionima.

Alison priča da kada se probudi uradi najmanje tri stvari. Obično sluša motivacione poruke koje je zaista pokreću. Onda pije zdrava energetska pića,a onda se baca na trčanje, i pri tom stigne da isprati šta se dešava kod njene dece.

Ona ženama poručuje da budu svesne da su sposobne za više nego što misle, i da bi to uvek trebalo da iskoriste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare