Žene koje vole grublji seks otkrivaju šta to zapravo znači

Grubi seks neretko je tema brojnih debata, a mnogi ga kategorišu i kao nasilje, dok ga ostatak brani kao opravdani fetiš. Pričali smo s tri ljubiteljke grubog seksa ne bi li saznali o čemu je zapravo reč i šta možemo da očekujemo.

Ponedeljak, 30.11.2015.

13:49

Izvor: B92

Default images
Thinkstock

Podeli:

Njih tri imaju više od 20 godina, a grublji seks su otkrile eksperimentisanjem, sa svojim partnerima i u potrazi za novim uzbuđenjem.
Šta smatrate grubim seksom?

A: Sve što uključuje malo opasnosti i eksperimentisanja. Za mene to uključuje jednu vrstu nezgode nakon – poput laganog bola ili potpunog gubitka glasa nakon vrlo žestokog oralnog zadovoljavanja.

B: Uopšte žestok i agresivan seks i sve što on uključuje – lupanje po guzi, gušenje, refleks povraćanja, povlačenje kose ili pritiskanje o tlo, guranje i slično.

C: Hmm, pa verojatno pritiskanje o tlo, naređivanje i ne baš nežna i lagana penetracija.
Koja je razlika između grubog seksa i BDSM-a?

A: Pa rekla bih da je BDSM više unapred planiran dok je grubi seks potpuno spontan.

B: Još uvek nisam potpuno sigurna. Grubi seks definitivno ima određenu vezu s BDSM-om i stavila bih ga pod istu kategoriju. Za mene je grubi seks bio testiranje vode – nešto čime sam počela i što me uvelo u sve ono što BDSM uključuje.

C: Pa, ne nosim kostime i maske od lateksa, a to je nešto što mi prvo padne na pamet kad pomislim na BDSM.
Šta radite da bi se pobrinuli da je seks siguran?

A: Opasnost je uvek deo zabave, ali koristim svoje seks igračke kao i zdrav razum. Znam koje su moje granice i kad moram partneru da kažem da stane ili uspori. Ne bih se dovodila ni u kakvu opasnost samo zato što moj partner u tome uživa.

B: Brinemo se da uvek postoji strategija za izlazak. To su najčešće određene reči ili neki drugi gest kojom partneru dajemo do znanja da prestane.

C: Uglavnom im samo kažem da nema gušenja jer to stvarno ne volim.
Pobrinete li se uvijek da imate granice ili se one mijenjaju?

A: Uvek pre seksa raspravim o granicama. Na neugodan sam način naučila lekciju kako treba biti poprilično jasan i glasan kad je reč o tome šta ti je ugodno, a šta nije. Ništa ne uništava trenutak više od zaustavljanja svega usred seksa i održavanja pridika o tome šta ti se ne sviđa i zašto ti se to ne sviđa. Ako se prošli put dogodilo nešto što mi nije odgovaralo, na primer prejako me vukao za kosu ili me previše gušio, za sledeći ću ga put upozoriti da bude malo nežniji.

B: Mislim da to zavisi. Stvarno verujem trenutnom partneru kad su u pitanju granice. On i ja nemamo problem s komunikacijom o tome šta je previše, a šta nije. U nekim danima jednostavno ne želim da radim nešto što dan pre možda jesam. S druge strane, mislim da bi se ponašala potpuno drukčije da sam s nekim drugim.

C: Svakako im kažem ako mi se nešto ne sviđa ili mi je neugodno, ali obično je to tokom seksa, ne pre.
Jeste li ikad ozledili sebe ili svog partnera?

A: Jednom sam slučajno posekla njegov penis svojim zubom. Nekoliko puta smo se udarili glavama ili je nečije stopalo završilo nekome u oku. Po jednom sam partneru povraćala dok sam ga oralno zadovoljavala i, uprkos tome, rekao mi je da nastavim. Osećala sam se vrlo prljavo i to ne na seksi način, ali bio je prvi vrhuncu pa smo jednostavno nastavili. Poenta? Nesreće se jednostavno događaju, ipak u tom trenutku to nije bitno.

B: Ništa više od zalutalog lakta u rebra. Kad god radi nešto gde bi mogao da me ozledi, na primer tokom analnog seksa, uvek je jako pažljiv i brine se da komuniciramo, te mu u potpunosti verujem.

C: Nisam.
Jeli vas ikad iko osuđivao što preferirate ovu vrstu seksa?

A: Najboljoj drugarici pokazala sam svoju kolekciju seks igračaka i spravica i bila je šokirana kad sam joj rekla šta sam sve radila. S ostalima normalno razgovaram o tome, bez osuđivanja.
B: Da. Bliska prijateljica bila je užasnuta kad sam joj opisala neke stvari koje sam radila s dečkom. Rekla mi je da ga ostavim jer nije normalan i uveravala me kako me on sili na te stvari. Objasnila sam joj da je to nešto u čemu i ja uživam i da me nitko ne sili ni na šta. Zauzvrat sam dobila pogled gađenja.
C: S obzirom na to da većina mojih prijatelja takođe preferira ovu vrstu seksa, mislim da ne.
Koja je, prema vašem mišljenju, najveća zabluda kad su u pitanju žene koje vole grubi seks?

A: Verojatno ta da su žene zahtevne. Za mene je ovo ugađanje partnera. Nema veze s mojom potrebom za kontrolom.

B: Da smo droljaste i da imamo "probleme“ koji nas teraju da radimo takve stvari.

C: Da smo prljave i droljaste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.