Ovo je pravi razlog zašto su žene neverne muškarcima

Ljudi varaju iz mnogo razloga, ipak to koje ste polne pripadnosti ima uticaj na zašto varate.

Utorak, 10.01.2017.

11:21

Izvor: Super žena

Ovo je pravi razlog zašto su žene neverne muškarcima
Foto: Thinkstock

Podeli:

Kako naglašavaju psiholozi, žene varaju onda kada nisu emocionalno ispunjene, dok muškarci varaju onda kada su nezadovoljni fizičkim kontaktom u vezi. Istraživanja pokazuju da se žene često odluče na prevaru onda kada se osećaju prazno na emocionalnom planu u vezi ,ali i kada se osećaju usamljeno.

Muškarci varaju onda kada u vezi nemaju redovne seksualne odnose, ali i onda kada osete da su privlačni nekoj drugoj ženi.

“Bila sam usamljena, nisam osećala da sam bila povezana sa partnerom, bili smo daleki jedan drugom, onda sam ga prevarila”, izjavila je jedna učesnica u istraživanju. Neverne žene naglašavaju da od onog sa kojim varaju partnera žele samo da ih pogleda u oči i da ih ponovo učini da se osećaju kako su poželjne.

Rezultati pokazuju da su žene sklonije tome da se zaljubljuju u osobu sa kojom varaju partnera nego muškarci. Pokazalo se da je veći procenat nevernih žena među onima čije su i majke bile neverne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.