Seks-saveti koje nikada ne treba da poslušate jer ćete zažaliti

Seks po potrebi sa bivšim, veče u krevetu sa nepoznatim muškarcem posle prvog pića…Iako na prvi pogled deluje - ovo nisu najgori saveti o seksu koje možete da dobijete. Pertle i grejanje muškog međunožja kako biste sprečili neželjenu trudnoću samo su neki od saveta koji spadaju u ovu neslavnu kategoriju.

Utorak, 24.01.2017.

14:07

Izvor: B92

Seks-saveti koje nikada ne treba da poslušate jer ćete zažaliti
Thinkstock

Podeli:

PERTLE SU ZA CIPELE

Obmotajte pertlu oko korena penisa kako biste se osigurali da kondom ne spadne tokom seksa.

Ovo je jedan od svakako najlošijih saveta o bezbednom seksu.

Ako želite baš da se osigurate koristite dva prezervativa istovremeno, ali savet sa pertlom isključite. Sigurno će nešto krenuti po zlu, a i nije neka garancija da ćete uspeti u nameri.

GRAVITACIJOM PROTIV TRUDNOĆE

Ako je devojka u pozi “ od gore”, a muškarac ejakulira bez zaštite - možete da računate da će gravitacija sprečiti da za devet meseci začujete bebin plač.

Takođe, ako isprete vaginu posle rizičnog seksa sa posebnim vinom, smanjićete šanse za začeće za 98 odsto.

Naravno, i ovo su predlozi iz ove neslavne kategorije.

GREJANJE MEĐUNOŽJA

Jedna od preporuka koja spade i u rizične je grejanje muškog međunožja u činiji vrele vode. Kako pišu na sajtu “Reddit” na ovaj način “ubićete” sve spermatozoide i na taj način neće doći do neplaniranog potomstva.

MASTURBACIJA PRED PUBLIKOM

Ideja da isprobate u intimnim predelima ledene sladolede pred njim i tako ga namamite na seks, nikako ne spade u privlačne.

Nijedan muškarac zapravo ne voli, ako je suditi po pisanju portala “Reddit”, da žena na takav eksplicitan način inicira seks. I pozove ga u ledeno okruženje.

BIBER I ORGAZAM

Postpite malo bibera ispred partnerovog nosa pre samog vrhunca. U ovom slučaju, navodno, orgazam će biti intenzivniji.

Ipak, ovo je malo održivo u praksi. Kijanje podseća na rasterećenje koje donosi i orgazam, ali biber neće doprineti jačem intenzitetu.

Ako ste i vi čuli neke neverovatne savete o seksu pišite nam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare