Samo jedna stvar otkriva da li zaista želi da ima seks sa vama

Ništa ne može da se zaključi na osnovu fizičkog izgleda, ali emocije govore više od hiljadu reči...

Utorak, 07.02.2017.

13:20

Izvor: B92

Samo jedna stvar otkriva da li zaista želi da ima seks sa vama
Foto: Thinkstock

Podeli:

Često se pogrešno donose zaključci da na osnovu fizičkog izgleda može da se odredi da li je neko više sklon seksu. Tako se smatra da devojke koje se oblače provokativno jesu sklonije slobodnijem seksualnom ponašanju nego ostale. Međutim, fizički izgled ne definiše osobu, već osećanja.

Ono što bez greške pokazuje da li je neko zainteresovan za seks jeste entuzijazam, ističu psiholozi. On se lako prepoznaje kod pripadnika suprotnog pola, znakovi koji ukazujjuu da ne može da vam odoli jesu neprestano grljenje, ljubljenje, jednostavno strast se vidi u očima i oseća se.

Takva požuda seks čini jako lepim iskustvom. Ukoliko postoji i mala nesigurnost oko toga da li bi trebalo da imate seks sa partnerom, onda ne bi ni trebalo da ga imate, ili obrnuto. Ukoliko primetite da osoba koja je s vama nema entuzijazma, onda znajte, ne želi da ima seks s vama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare