Aktuelno

Ne prestaje: "Psihički me je zlostavljala, vređala i ponižavala"

Borba oko embriona se nastavlja...

Petak, 08.05.2015.

10:59

Izvor: Super žena

Default images
foto: Splash

Podeli:

Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara pojavila se u istoj emisiji, samo u različitim terminima, kada i njen bivši verenik Nik Loeb. Oboje su pričali o embrionima koje su zajedno „zamrzli“ na jednoj klinici kako bi, kada to budu želeli, mogli da imaju decu.

Kako veza nije potrajala, sada se postavlja pitanje šta će biti s tim embrionima. Vergara ne želi da ih uništi, ali smatra da treba da ostanu u takvom stanju, dok Nik Loeb smatra da oni imaju pravo na život.

On planira da nađe surogat majku koja bi iznela trudnoću, a o deci bi se brinuo on.

"Mogu da pružim ovoj deci odličan život. Oni bi odrasli sa saznanjem da se njihov otac svojski trudio za njih“, rekao je Nik.

On ponovo nije mogao da se suzdrži od negativnih komentara prema glumici.

"Ona me je psihički zlostavljala. Nekoliko puta me je ošamarila, udarala i gađala telefonom. Vređala me je i nazivala gubitnikom“, požalio se Nik, a Sofija je nakon ovih njegovih izjava rekla kako on očajnički pokušava da preko nje stekne slavu za sebe.

"Ja pormovišem svoje filmove, ne svoj privatan život. Ne razumem šta ova osoba želi. Da iskoristi moju karijeru kako bi promovisao sebe“, objasnila je Sofija koja se sa Nikom povodom spora oko embriona sastaje na sudu 22. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.