Aktuelno

Čuvena manekenka konačno otkrila istinu o fotografiji koja je "zapalila" internet

Sindi Kraford, koja važi za jednu od najlepših žena na svetu, doživela je skandal kada je početkom ove godine njena neretuširana fotografija snimljena za modni editorijal dospela u javnost.

Sreda, 02.09.2015.

16:15

Izvor: B92

Default images
foto: getty

Podeli:

Nakon što su videli fotografiju svi su se zapitali da li zaista tako izgleda poznata četrdesetdevetogodišnjakinja, a ovih dana je stigao odgovor i Sindi je konačno progovorila kako se osećala.

Časopis “Mari Kler” službeno je potvrdio autentičnost fotografije kao i to da nije prošla kroz proces bilo kakve izmene i ulepšavanja, tako utvrdivši da je neretuširana Sindi stvarna, iskrena i prelepa.

Prvi put od tada oglasila se i Sindi, koja je za kanadsko izdanje magazine “El” izjavila da krađu fotografije smatra nepravednom, čak i zlobnom. Nisu je utešili ni pozitivni komentari žena širom sveta, koje male nedostatke ne vide kao manu već kao realnost u kojoj nema ničeg lošeg.

“Fotografija ne pokazuje ono što ja svakodnevno vidim u ogledalu, a ne bi bilo tako čak i da sam pod najlošijim osvetljenjem u garderobi”, rekla je Sindi, te ovo smatra još jednim zlobnim postupkom.

Bravo @cindycrawford. Bravo. #cindycrawforduntouched #cindycrawford #realwomen #realbodies

A photo posted by Jillian Wright (@jillianwrightskincare) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.