Aktuelno

Sin slavnog pevača ima traumu za ceo život: Tata mu je oteo devojku i oženio se njome

Britanski kantautor Brajan Feri je celog života bio zavodnik. Bio je s mnogim lepim devojkama i ženio se nekoliko puta. Da njegovi apetiti i moral ne znaju za granice pokazuje i činjenica da je u jedan od brakova ušao sa devojkom svog sina.

Petak, 09.10.2015.

13:13

Izvor: B92

Default images
foto: Spalsh

Podeli:

Feri je bio u vezi sa francuskom manekenkom i pevačicom Amandom Lir, koja je kasnije bila sa Dejvidom Bouvijem. Posle toga je zaveo Džeri Hol, koja ga je šutnula i završila u zagrljaju Mika Džegera.

U prvi brak je ušao 1982. i tada se oženio engleskom devojkom iz visokog društva Lusi Helmor, koja je od njega bila mlađa 14 godina i sa njom ima četvoro dece- Otisa, Ajzaka, Taru i Merlina. Lusi je pomogla Feriju da se skine s kokaina, ali je i sama odlazila na sastanke Anonimnih alkoholičara i narkomana. Jedna od zanimljivijih priča vezanih za ovu porodicu jeste ona kada su se našli na letu Britiš ervejsa za Najrobi 2000. godine. Tada se jedan od putnika zaleteo ka kokpitu, napao pilota, a avion je počeo da pada. Iako je situacija bila jeziva i napeta, Feri je u celom haosu počeo da grdi sina koji je psovao tokom incidenta. Pad je sprečen pošto je putnik napadač savldaan.

Brajan i Lusi su se razveli 2003. zbog afere koju je ona imala. Posle toga paparaci su snimili Ferija sa Kejti Tarner koja je od njega mlađa 35 godina i osvanula je priča da je ona njegova nova devojka. Posle toga je bio sa britanskom bogatašicom Emili Kompton. Posle niza veza i vezica, pevač je zaveo devojku svoga sina Ajzaka - Amandu Šepard, mlađu od njega 38 godina. Ajzak ih je i upoznao ne sluteći šta će se iz toga izroditi.

foto: Spalsh

Venčanje se odigralo pre tri godine na privatnoj ceremoniji. Samo godinu kasnije tabloide su punili naslovi o njihovom razvodu. U braku su proveli 19 meseci. Ovo je jedan od najskupljih razvoda u britanskom šou-biznisu, jer se procenjeno da će Amanda dobiti veliki deo Ferijevog bogatstva, koje je procenjeno na 30 miliona funti.

Zahtev za razvod je podnela Amanda, koja je rekla da više ne može da podnese to što se pevač stalno ponaša kao dete.

Prijatelji Brajanovog sina Ajzaka kažu da je on veoma sličan ocu, pa je to verovatno jedno od objašnjenja zašto je Amanda prešla sa sina na tatu. Naravno tu je i drugi motiv - novac.

- On je bio klinac koji je stalno pokušavao da upadne u nevolju. Pobunjenik. Fin momak, ali malo ljigav i manipulativan. Sećam se da me je jednom pozvao da mu pomognem da ponese sve lične stvari niz stepenice, a njegov otac je sve vreme stajao dole i gledao, nije pomerio ni prst, samo se naginjao preko ograde kao neka kul mačka. Ajzak je bio isti. Nije pokazivao inicijativu za bilo šta - opisao je Ferijevog sina jedan drug sa koledža. Ajzak se bavio modelingom, a u poslednje vreme radi kao di-džej i grafički dizajner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.