Aktuelno

Svi su se zanemeli kada su je videli: Zbog ovog poteza mnogi se dive slavnoj lepotici

Bravo!

Ponedeljak, 27.06.2016.

13:12

Izvor: B92

Svi su se zanemeli kada su je videli: Zbog ovog poteza mnogi se dive slavnoj lepotici
foto: Splash

Podeli:

Ona je pokrenula novi trend tako što je odbacila sve ono što današnji Holivud smatra lepim.

Pevačica Ališa Kiz je nedavno donela zaista neobičnu odluku za svet šoubiznisa. Tridesetpetogodišnja pevačica je objavila u javnosti kako se više neće šminkati jer ne želi da bude rob slike "idealne žene" koju nam nameću društvo i mediji.

"Radila sam na sebi, a ne na onome što ljudi misle da je savršeno. Osećam se jako i bolje nego ikad", napisala je na Tviteru.

Ališa je napisala i pismo za feministički časopis "Lenny" u kojem je objasnila kako je joj je dosta da je ovaj "oštar, osuđujući svet" sudi prema izgledu, a po prvi puta u javnosti, bez šminke se pojavila na finalu UEFA Europske lige.

Nakon tog nastupa, pevačica je primila brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama te nastavila svoju misiju kojom želi pokazati kako samopouzdanje ne leži u našminkanom licu i da i žena bez maskare može biti snažna, seksi i lepa.

S "golim licem" lepa Ališa pojavila se i na jučerašnjoj dodeli nagrada BET u Los Anđelesu, gde je zablistala uz supruga.

Popularna pevačica je za ovu priliku obukla široki crni kombinezon s dubokim dekolteom, a upotpunila ga je srebrnim sandalama s kaišima, srebrnim turbanom i glomaznim naušnicama.

Nama izgleda odlično, a vama?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.