Aktuelno

Pogledajte 62. epizodu popularne ruske serije "Institut"

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

Subota, 01.10.2016.

16:45

Izvor: B92

Pogledajte 62. epizodu popularne ruske serije
Foto: Prva.rs

Podeli:

Sofija nagovara Lizinu majku da ne zabranjuje kćerki da pohađa časove plesa. Sokolova se ljuti zbog Sofijine tvrdoglavosti, daje joj nulu iz vladanja i preti da će je izbaciti sa Instituta.

Đovani odbija da otputuje u Peterburg sa Đuli. Ona je besna. Odlazi sama, ali se zaklinje da će se vratiti i osvetiti onima koji su joj naneli zlo.

Đovani se miri sa Ninom. Sokolova je dala odobrenje da on daje Nini časove plesa. Oni se sada mogu slobodno sastajati u kući Voroncova. Nina naređuje Akulini da skloni svu crninu iz kuće. Ona je mlada i nema nameru da protraći svoj život.

Hovanski ponovo maltretira Glašu i zloupotrebljava njena osećanja da zadovolji svoje interese. Hariton pokušava da urazumi svog gazdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare