Aktuelno

Prve golišave fotografije najpoznatijeg plus-sajz modela: "Govorili su da nisam devojka s naslovnice"

Najpoznatija plus-sajz manekenka Ešli Grejam nastavlja da ruši granice davno postavljene u svetu mode.

Utorak, 25.10.2016.

11:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

And they said I wasn't an editorial girl.. 🚼 | Sneak peek from my @fashionunfiltered story releasing Mon! | #slay #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ovo je prvi put da se dama poznatih oblina slikala potpuno naga. Obožavaocima je zagolicala maštu jednom golišavom fotografijom od brojnih koje je uradila za Fashion Unfiltered.

"Rekli su da nisam devojka iz editorijala“, napisala je Ešli i tako dokazala svim kritičarima njenog tela da ona jeste devojka sa naslovnice.

Otkako se našla na naslovnoj strani magazina „Sports Iliustrejted“ Ešli je glasno pričala o tome koliko su je osuđivali zbog kilograma i što su je modni agenti odbijali jer su sumnjali u njen potencijal.

"Govorili su mi da nikada neću biti model s naslovnice i da nikada neću uspeti. Ipak prve godine kada je sve krenulo našla sam se na pet različitih naslovnih strana“, rekla je jednom prilikom ona.

Thank you @harpersbazaares 💕💋

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.