Aktuelno

I to se dešava: Manekenku teši muž zbog bivšeg dečka

Super model Hajdi Klum doživela je opet ljubavni brodolom. Raskinula je vezu sa Vitom Šnabelom zbog njegove nevere i agresivnog ponašanja. A rame za plakanje ovaj put joj je bivši suprug, pevač Sil.

Ponedeljak, 16.10.2017.

08:46

Izvor: Super žena

I to se dešava: Manekenku teši muž zbog bivšeg dečka

Podeli:

Hajdi je posle tri godine veze sa antikvarom i trgovcem umetničkim delima- opet sama.

Njihova veza nije uspela, kako pišu strani mediji, jer je on bio moralno problematičan, napadan i agresivan. Ubrzo posle raskida Hajdi je viđena na večeri sa bivšim suprugom Silom koji joj pomaže da se lakše nosi sa situacijom.

Njih dvoje su posle razvoda ostali jako bliski, a šuška se i da je to jako smetalo Šnabelu i da je upravo njihovo prijateljstvo bilo povod njegove prevare.

*ALT

Supermodel i popularni pevač bili su u braku od 2001. do 2012. godine i imaju dva sina i ćerku, dok je Sil devojčicu Leni iz njene prethodne veze usvojio.

Zanimljivo je da je razlog njihovog razvoda bila "njegovi učestali nekontrolisani agresivni ispadi", kako navodi TMZ.

Kako su godine prolazile, na površinu je isplivalo još detalja, a jedan od njih bio je i pevačev prenatrpani raspored zbog kog nije mogao dovoljno da se posveti porodici.

*ALT

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare