Potpuno nove knjige popularne edicije Bebin dodir

Izdavačka kuća "Pčelica" vam predstavlja nove naslove popularne edicije BEBIN DODIR, koji su od ove godine u celom svetu dobili moderan dizajn, raznovrsnije taktile i koloristiku pastelnih tonova. Posredstvom izdavačke kuće PČELICA ove knjige su dostupne i deci iz Srbije.

Bebe | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Poštovani čitaoci, za danas smo podelili knjige. Čitajte nas i dalje!

Kada su se pojavile na našem tržištu, knjige edicije "Bebin dodir" bile su pravo otkriće. Promenile su recepciju knjige i pomerile starosnu granicu upotrebe knjige, jer su one odjednom postale dostupne i bebama. Njihov smisao je popularizacija knjige od najranijeg detinjstva, jer ako se knjiga poput igračke nalazi u detetovom okruženju, ono će se na nju navići i u kasnijim razvojnom ciklusu neće imati strah i odbojnost prema knjizi.

Knjige edicije "Bebin dodir" zasnivaju se na prostoj činjenici da bebe veliki deo svojih doživljaja zasnivaju na čulu dodira. Zbog toga ove knjige kombinuju živopisne ilustracije, taktile koji simuliraju različite materijale (krzno, perje, krljušt, ogledalo, crep na krovu...) i tekst. Dok roditelji izražajno čitaju tekst, uz obavezno podražavanje različitih zvukova, i pokazuju na živopisne ilustracije, bebi dozvoljavaju da dodiruje taktile čime ona u svojoj svesti spaja vizuelni, auditivni i taktilno doživljaj. Zbog svega toga su ove knjige ne samo korisne, već i vrlo omiljene među bebama.

Posle deset godina od kako je objavila prvu knjigu edicije "Bebin dodir", "Pčelica" unapređuje ovu ediciju novim naslovima, ali i nekim starim, u osveženom, redizajniranom izgledu. Na ovoj ediciji pored ilustratora, dizajnera i pisaca, rade i stručnjaci iz oblasti pedagogije i razvojne psihologije kako bi je unapredili i prilagodili sadržaje bebama, njihovim interesovanjima i mogućnostima.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu