Aktuelno

Ruska manekenka u skandal haljini otkrila mnogo toga FOTO

Jedna od najzapaženijih zvanica na Kanskom festivalu na premijeri filma "Elvis" bila je manekenka Nataša Poli. Pojavila se u vatrenom izdanju i izazvala je, blago rečeno, pometnju na crvenom tepihu.

Petak, 27.05.2022.

07:21

Izvor: B92

Ruska manekenka u skandal haljini otkrila mnogo toga FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ruska manekenka izabrala je crvenu haljinu koja se teško zaboravlja. Naime, duga kreacija je prekrivena šljokicama i vezuje se oko vrata. Međutim, haljina nema šavove sa strane i prednji i zadnji deo su spojeni trakama.

Iako haljina pada do poda, takođe otkriva mnogo toga, pa je bilo komentara da nije nosila veš. Ipak, manekenka je nosila kreaciju kao od šale i izgledala je veoma atraktivno.

Podsetimo, Nataša se našla preko 60 puta na naslovnoj strani "Voga", bila je zaštitno lice mnogih modih kuća, kao što su Guči, Prada, Versače, Luj Viton, Roberto Kavali, Dolče i Gabana, Nina Riči i i mnogih drugih.

Podsetimo, lepa Ruskinja (37) je u braku sa holandskim biznismenom Piterom Bakerom (61) od 2011. godine i imaju dvoje dece – ćerku Aleksandru Kristinu i sina Adrijana Greja.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.