Fitnes i dijeta

Fitnes instruktorka dala par saveta kako prirodno da povećate zadnjicu

Influenserka na Instagramu otkrila je metodu kojom možete da povećate zadnjicu prirodnim putem.

Nedelja, 20.02.2022.

13:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Blogerka poznata kao Los Fitnes u nedavnoj objavi na Instagramu dala je nekoliko saveta kako efikasno možete da povećate zadnjicu, ali i obim ruku.

Napisala je: "Jedite što više. Potrebni su vam ugljeni hidrati, proteini i puno kalorija. Znam da zvuči suludo, ali to je jedini način da dobijete željeni oblik zadnjice". Ona je, takođe, podelila još nekoliko saveta, ali i pokazala vežbe za rast zadnjice i obima ruku.

Trenirajte s uživanjem

Ona je istakla da je telu potrebno progresivno opterećenje, što znači da u svakoj seriji vežbi morate povećavati opterećenje kojem se izlažu mišići.

To se postiže povećanjem težine, ponavljanjem određenih vežbi, serijama, smanjenjem pauza između serija vežbi.

Los predlaže čučnjeve, mrtvo dizanje, rusko mrtvo dizanje, i bugarske čučnjeve, ali uz mali odmor.

"Trebalo bi da se odmarate između vežbi, ne puno, ali onoliko koliko prija vašem telu u tom trenutku", ističe ona, dodajući da je najbitnije da uživate tokom treninga.

"Moj najveći savet je da odradite trening u kojem uživate. To je jedini način na koji ćete stići do cilja – morate da budete uzbuđeni zbog treninga. Donesite pametne odluke, osigurajte odmor između serija, nemojte da požurujete svoje telo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.