OVAN

Nova poznanstva i dobra energija su svakako prisutni i sada se mogu pokrenuti nove ljubavne priče.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Nova poznanstva i dobra energija su svakako prisutni i sada se mogu pokrenuti nove ljubavne priče.

Hrana
Pokušajte da u ovoj nedelji ne jedete zato što ste nervozni, nemirni (ili kada ste u takvim stanjima) jer vam to može doneti probleme sa varenjem....ali i probleme sa viškom kilograma.
Ljubav
Mars je već tu, a u ponedeljak i Venera prelazi u vaše polje odmora, uživanja, ljubavi. Neki će slobodni Ovnovi na put, neki u planiranje letovanja, a svima vama sledi period u kojem ćete želeti više da se družite, budete aktivni, da uživate i opustite se. Želje su ovih dana pojačane, privlači vas suprotni pol a i vi ćete biti u centru interesovanja. Nova poznanstva i dobra energija su svakako prisutni i sada se mogu pokrenuti nove ljubavne priče. Što se tiče zauzetih – i vi biste mogli da budete aktivniji i češće u pokretu – to će vam oboma popravljati raspoloženje i pozitivno se odraziti na vašu vezu.
Posao
Lako ćemo sa prilivima kojih može biti više nego inače.....ali kako ćemo sa troškovima, koji itekako pokazuju tendenciju da budu „pušteni sa lanca“? Možete se u ovoj nedelji odlučiti za neke veće kupovine ili ulaganja novca – samo gledajte da ne preterate. Što se poslovnog dela tiče – sada je uglavnom neko redovno stanje. Sve u granicama normale. Možda nešto više obaveza ili aktivnosti nego što je uobičajeno – ali postižete. Ako radite sa novcem ili vrednosnim papirima – vodite računa o potencijalnim greškama.
Zdravlje
Manje tegobe sa stomakom. Stariji – krvni sudovi, pritisak.