OVAN

Slobodni Ovnovi će okusiti "zabranjeno voće" i svideće im se. Što se tiče posla, bićete, poprilično, aktivni. Stariji Ovnovi mogu imati meteoropatske tegobe ili problem sa pritiskom.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni Ovnovi će okusiti "zabranjeno voće" i svideće im se. Što se tiče posla, bićete, poprilično, aktivni. Stariji Ovnovi mogu imati meteoropatske tegobe ili problem sa pritiskom.

Hrana

Ovnovima će prijati mali, ali kvalitetniji i češći obroci. Lagano, ali hranljivo – da vam da dovoljno energije da idete u korak i sa izazovima, ali i sa povoljnostima koje su pred vama.

Ljubav

Venera u polju tajni, pa još u kvadratu sa vašim vladarom Marsom....i na sve to pun Mesec u polju ljubavi – ako ste slobodni, ovo lepo „miriše“ na zabranjeno voće, avanturu, tajnu ljubavnu priču – sve začinjeno ogromnom količinom hemije i strasti. U najblažem slučaju – ovo su dani u kojima ćete intenzivno flertovati. I uživati u tome. Ukoliko ste zauzeti, pa još ako je u proteklom periodu bilo nekih problema u odnosu – malo smirite strasti ove nedelje. Ne dolivajte ulje na vatru i trudite se da između partnera i vas ima što manje tajni. Tajne veze mogu biti otkrivene kombinacijom slučajnost/nepromišljenost.

Posao

Spremite se da budete aktivni, ali ne brzopleti. Odlučni, ali ne impulsivni. Fokusirani i organizovani a ne da svoju energiju i vreme rasipate na sto strana. Tražiće vas, a i vi ćete umeti da prepoznate prave prilike. Ukoliko imate planove ili dogovore koji se vezuju za inostranstvo ili poslovni put – izvestan je dobar rezultat, ali će put do njega biti truckav i zahtevaće mnogo vašeg strpljenja i čelične živce. Po pitanju finansija – troškovi su pojačani, malo malo pa vam nešto izbije pare iz džepa.

Zdravlje

Stariji Ovnovi mogu imati meteoropatske tegobe ili problem sa pritiskom.