OVAN

Slobodni Ovnovi – ljubavni "meni" je ovih dana više nego raznovrsan – flert, avantura, zabavni kontakti, pa čak i tajne priče – sve je na dnevnom redu.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni Ovnovi – ljubavni "meni" je ovih dana više nego raznovrsan – flert, avantura, zabavni kontakti, pa čak i tajne priče – sve je na dnevnom redu.

Hrana

Vladarka polja hrane je u znaku Škorpije kao znaku gurmanluka, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali I obilnim zalogajima. Ne zaboravite na zeleniš I povrće.

Ljubav

Partner može ući u nešto zahtevniju fazu, biti pomalo težak „za saradnju“, čak postati isključiv, posesivan i naporan. Da će vam to lepo „sesti na stomak“ – pa i neće, pogotovo što ste vi trenutno u boljoj energiji, sa više optimizma – bez obzira na to što imate sto i jednu obavezu na plećima. Imaćete različite načine gledanja i različita razmišljanja – ali ukoliko se potrudite da racionalno komunicirate (a to sada možete) ne biste trebali da imate većih problema. Slobodni Ovnovi – ljubavni „meni“ je ovih dana više nego raznovrsan – flert, avantura, zabavni kontakti, pa čak i tajne priče – sve je na dnevnom redu.

Posao

Neke finansijske povoljnosti ili mogućnosti za zaradu se otvaraju pred vama – možete tokom ove nedelje napraviti isplativ dogovor. Dobro i za finansijske pregovore sa nadređenima. Poslovno – obaveze su vas rasplinule na više strana, ali uspevate da se snađete i ispoštujete rokove. Evidentno je da ste funkcionalniji nego u proteklom periodu i u mnogim situacijama ćete videti pomake. Lakše realizujete planove (pogotovo ako se oni vezuju za inostranstvo) a imaćete i podršku koja vam je potrebna.

Zdravlje

Još uvek ste u zdravstveno osetljivom periodu.