STRELAC

Niste u balansu. Prisutan je umor i imunitet je slabiji nego inače.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Niste u balansu. Prisutan je umor i imunitet je slabiji nego inače.

Hrana

Svesni ste da vaš način života i ishrane utiče na to kako se osećate. Govorite sebi da je vreme da se dovedete u red, ali nikako da počnete. Ovo vam je odlična sedmica, donesite zdrave odluke.

Ljubav

Jedan šareniš od raspoloženja i funkcionisanja u vašim emotivnim relacijama. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo ili da ćete morati da obratite više pažnje na neke druge životne sektore – naročito na porodični i poslovni segment. No, te zajedničke trenutke možete vrlo lepo iskoristiti – raspoloženje ćete popravljati jedno drugom, a strast i vatra će tako fino "teći" između vas dvoje. Slobodni Strelčevi – nedelja vam je dobra i za izlaske i druženja, ali i za ljubavne dogodovštine. Ne bih rekla da možemo pričati o počecima stabilnih odnosa, ali ćete svakako baš baš uživati.

Posao

Neke vaše ideje i kreativne projekte sada možete realizovati – ali ne sami, već uz podršku kolega, prijatelja, posrednika. Ne propuštajte priliku da pokrenete nešto novo, čak i ako se to ne vezuje za vaš trenutni posao. Generalno gledano – malo je verovatno da će doći do smanjenja obaveza i spuštanja tenzije u vašem poslovnom sektoru. Sve to deluje prilično zahuktano i uz dosta žurbe, sa kratkim rokovima. Sve ćete stići da obavite na vreme, ali uz veliko trošenje energije i bolju organizovanost.

Zdravlje

Niste u balansu. Prisutan je umor i imunitet je slabiji nego inače.