STRELAC

Više povedite računa o finansijama – nešto više priliva može u vama pokrenuti želju za nekontrolisanim troškarenjem.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Više povedite računa o finansijama – nešto više priliva može u vama pokrenuti želju za nekontrolisanim troškarenjem.

Hrana
Porast apetita je evidentan, moguće je da neka neraspoloženja "lečite" hranom, posebno slatkišima. Potrebno vam je više mlečnih proizvoda, zelenog lisnatog povrća….a manje prerađevina od mesa.
Ljubav
Oni koji su slobodni imaju dodatno pred sobom izuzetno kvalitetan period – bez obzira da li je vaš glavni fokus na tome da uživate, putujete, dobro se zabavite i organizujete "akcije" sa prijateljima….ili je vaš fokus flertovanje I “potraga” za osobom/osobama koje će vas emotivno pokrenuti. Novih emotivnih prilika će biti – ušli ste u dane strasti i vrućih emocija. Oni koji su zauzeti nemaju baš tako jednostavnu situaciju kao slobodni – Iako i kod vas ima dobre energije i pozitivnih dešavanja, postoje i džepovi nervoze koje svakodnevica donosi, kao i potreba da bolje razumete i prilagodite se jedno drugom.
Posao
Baš ta, ali poslovna svakodnevica može biti mesto i vaših najvećih dostignuća i pobeda, ali i mesto koje vam donosi pritisak, tenziju i more obaveza koje nekako čekaju baš samo na vas. Nije problem u kvalitetnim rezultatima jer njih će svakako biti – problem je u tom putu do rezultata – koji će u ovoj sedmici biti poprilično posut žurbom i pojačanom napetošću sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Više povedite računa o finansijama – nešto više priliva može u vama pokrenuti želju za nekontrolisanim troškarenjem.
Zdravlje
Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.