BLIZANCI

Stres, glavobolja, problemi sa disajnim organima.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Stres, glavobolja, problemi sa disajnim organima.

Hrana

I na dalje stoji upozorenje da izbegavate hranu koja bi vam mogla opteretiti probavni sistem. Probajte da olakšate sebi supicama, čorbicama, varivima – u suštini – jedite kašikom.

Ljubav

U onim emotivnim relacijama koje su suštinski stabilne (i u kojima se partneri trude da se prilagode jedno drugom) ovo je nedelja za povećane aktivnosti, pregršt dešavanja, mnogo zabave i akcije. Bilo da zajedno idete kod prijatelja, putujete ili uživate u društvu i pravite planove za novogodišnje ili neke druge praznike – osećaćete se dobro. U onim odnosima gde su učesnici skloni da budu „žustriji“ i lako reaguju – prva polovina nedelje može doneti napetosti i tenziju. Slobodni Blizanci – ponekad umete biti previše izbrzani i direktni – ne žurite niti u flertu niti u odabiru potencijalnog emotivnog partnera.

Posao

Nervoza je početkom nedelje dosta prisutna u saradničkim odnosima – jednim delom su za to zaslužni „oni preko puta vas“ jer će biti previše zahtevni, ubrzavati vas i pritiskati – a drugim delom ste za to zaslužni vi, jer pokušavate da mnogo toga rešavate odjednom. Da ne biste upali u fazon „ne znam gde udaram a samo se nerviram“ – pokušajte da se malo povučete, usporite, priberete – pa se onda bacite na rešavanje jedne po jedne stavke. Dobar plan i organizacija daće rezultate koji su vam potrebni.

Zdravlje

Stres, glavobolja, problemi sa disajnim organima.