BLIZANCI

Problemi sa grlom, prehlade.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com


Problemi sa grlom, prehlade.

Hrana

Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ljubav

Partner i vi ćete se uglavnom tokom ove nedelje "voziti" na talasu pozitivne energije. Ok, oboje imate neke svoje probleme, nedoumice, možda pretovarenost obavezama – ali to sada neće uticati na vaš odnos, jer ćete umeti da sve te distrakcije potisnete kada ste zajedno. Dobar je trenutak da planirate izlet, putovanje, letovanje....ili više druženja i aktivnosti sa prijateljima. Slobodni Blizanci – dobar period da se brzinski zainteresujete za nekog, čak da sa tom osobom i pokrenete emotivnu priču. Međutim, novozapočeti odnosi mogu imati neki vid prepreke – zauzetost druge strane ili veću razliku u godinama.


Posao


Neočekivane informacije mogu doći do vas – kod nekih se one vezuju za povećanje nadoknade za rad, kod drugih – možete dobiti promenu radnog mesta, nov poslovni zadatak ili unapređenje koje sa sobom nosi ozbiljno povećanje količine obaveza. Što bi se reklo – tražili ste, gledajte. Ne zaboravite da ste u dužem poslovnom periodu kada zaista morate pokazati sve ono što znate i umete i biti maksimalno odgovorni. Finansije – dosta stabilno po pitanju priliva, ali postoje dugovanja koja vas opterećuju.

Zdravlje

Problemi sa grlom, prehlade. Takođe, osetljivost vratnog i ramenog dela kičme.