VAGA

Slobodne Vage – izuzetno interesantan period za vas, pun emotivnih prilika i neprilika.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodne Vage – izuzetno interesantan period za vas, pun emotivnih prilika i neprilika.

Hrana

Izbegavajte pretešku i premasnu hranu, jer će vas ona činiti umornima. Potrebni su vam laki obroci, ali i više tečnosti. Uzimajte čajeve, naročito od korena maslačka i kukuruzne svile, peršuna i koprive.

Ljubav

Vaša vladarka Venera i partnerska planeta Mars jesu u dobrom odnosu, donose lako "puštanje" emocija i strasti između partnera i vas. I to je skroz ok, ali ovo su vatrene i emocije i strast, a vatru ne možemo baš uvek kontrolisati....Obzirom da u petak imamo pun Mesec u partnerskom polju – možemo reći da će svaka, pa i najmanja nervoza koju oboje budete potiskivali od početka nedelje biti sklona da izbije i da donese disbalans u vašoj vezi. Zato ne nagomilavajte tenziju, ne izbegavajte razgovore – rešavajte sve u početnoj fazi. Slobodne Vage – izuzetno interesantan period za vas, pun emotivnih prilika i neprilika.

Posao

Sunce u vašem znaku pokazuje da ste u periodu kada imate više energije, snage, volje, kada je potreba da se dokažete pojačana a ambicije izražene. Obzirom da se u vašem znaku nalazi i Mars, planeta akcije i usmerenja – ne sumnjam da su pred vama dani u kojima ćete ozbiljno poslovno "gristi". E sad, da će sve biti po vašoj volji i namerama – to je nešto teže, obzirom da ćete imati pojačanu nervozu sa saradnicima i mnogo malih prepreka sa kojima ćete morati da se borite. Ipak, ovo je povoljan period za vas.

Zdravlje

Sem pojačane nervoze i sklonosti ka virusnim infekcijama – dobro ste.