VAGA

Previše je planeta u partnerskom polju, a vaša vladarka Venera se nalazi u znaku Bika – energiji koja nije vama bliska i razumljiva.

Horoskop nedeljni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Previše je planeta u partnerskom polju, a vaša vladarka Venera se nalazi u znaku Bika – energiji koja nije vama bliska i razumljiva.

Hrana
U jednom trenutku ste dobro, mirno – a u drugom vas uhvate nemiri i samo gledate šta ćete da pojedete. U tim momentima se impulsivno zatrpavate slatkišima i grickalicama.
Ljubav
Previše je planeta u partnerskom polju, a vaša vladarka Venera se nalazi u znaku Bika – energiji koja nije vama bliska i razumljiva. Ovo bismo mogli da prevedemo kao – stabilnost u vašim emotivnim relacijama postoji trenutno, ali samo zato što ste vi lično odabrali da napravite kompromis i balansirate ili zato što ste najveći deo svoje pažnje skrenuli na obaveze i posao. Za sada će ovako funkcionisati....do kada – videćemo. Slobodne Vage – zainteresovanih za vas ima, ali ne bih rekla da imaju pravu taktiku – ili vas svojim postupcima odbijaju, ili vas baš niko od „udvarača“ ne privlači. Eventualno neko preko posla.....
Posao
Vaš način funkcionisanja je trenutno dobar, ali oni oko vas kvare sliku. Požurivaće vas, vršiti neku formu pritiska na vas. Zahtevati ili pak pokušavati da promene vaš način rada. Imaćete preko puta sebe ljude koji su previše glasni, nasrtljivi, impulsivni, koji ne umeju da sačekaju i koji se u komunikaciji istrčavaju. No, trudićete se da ne obraćate mnogo pažnje na distrakcije i raditi svojim tempom i na svoj način. Trenutno ste prilično zadovoljni svojim finansijskim prilivima, mada smatrate da možete i bolje.
Zdravlje
Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.